Petru Mircea: «Carmen Harra îşi face publicitate pe seama Mădălinei»

CLIIMA20100730_0061_1.jpg

Petru Mircea preferă să-i întoarcă spatele lui Carmen Harra

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Soţul cântăreţei a refuzat să răspundă acuzaţiilor lui Carmen Harra conform cărora Mădălina nu s-ar fi sinucis, ci ar fi fost omorâtă de către Petru şi mama lui şi nu intenţionează să o acţioneze în instanţă.

"Fiecare e liber să spună ce-a visat, ce crede... Nu poate să-i oprească nimeni. Nici Dumnezeu nu-I opreşte, dar va veni o vreme când vor răspunde pentru ceea ce zic. Legal femeia asta nu poate fi trasă la răspundere, nimeni nu poate fi tras la răspundere pentru ceea ce scoate pe gură, că aşa e legislaţia noastră", a declarat Petru Mircea la "Acces Direct".

Soţul Mădălinei este sigur că celebra prezicătoare a lansat ipoteza unei conversaţii cu spiritul artistei pentru a-şi face publicitate.

"Asta e treaba lor să vorbească şi ei ies tocmai în moment de genul ăsta, ori să-şi facă publicitate, ori să parvină de pe urma numelui ei. Nici măcar prietene, nici măcar colegă nu a putut să fie. Îşi face publicitate pentru că asta o interesează pe ea. Din ăştia apar tot timpul ca ciupercile după ploaie, la necazuri de genul ăsta. Aşa e lumea făcută. Nici în cap nu le putem da, legea nu ne ajută să-I îndepărtăm, trebuie să-I lăsăm să-şi facă numărul, ca la circ. Deci, efectiv, ca un număr de clovn de la circ trebuie lăsaţi să-şi facă numărul. Să râdă cine are de râs. Să-I blameze cine are de blamat", a încheiat Petru.

Pe aceeaşi temă:

Carmen Harra: «Copilul Mădălinei este reîncarnarea lui Şerban Georgescu»

Carmen Harra şochează: "Soţul şi soacra au târât-o pe Mădălina pe scări. I-au turnat pe gât Furadan"

Spiritul Mădălinei Manole i-a spus lui Carmen Harra: «Eram şantajată de Petru»

Mădălina Manole: «Nu m-am sinucis!»

Click desktop articole 580x400 p1

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5