Perez Hilton: «Udrea, arăţi fabulos!»

Citeste tot despre: 

Elena Udrea în rochie mulată de piele şi cizme peste genunchi face vâlvă în toată lumea. Blonda de la Turism a reuşit chiar să intre în graţiile lui Perez Hilton, cel mai aspru critic la adresa divelor.

O armată de fotografi, stilişti şi make-up artişti au avut grijă ca imaginea Elenei Udrea să fie impecabilă.


Şi le-a reuşit. Puţine staruri de talie mondială se pot lăuda cu aprecieri din partea lui Perez Hilton. Deşi este cunoscut ca fiind un critic extrem de zgârcit în complimente, Elena Udrea a reuşit să-l impresioneze într-un mod plăcut.


În articolul „Cum să câştigi alegerile în România!" (How To Win An Election In Romania!), bloggerul american îşi exprimă admiraţia faţă de ministrul turismului din România. "Noi credem că arăţi fabulos!", a postat Perez pe blogul personal.


Vedeta americană o citează pe Udrea când vorbeşte despre femeile puternice din politică şi îi întreabă pe cititori dacă sunt de părere că acest mod de a se promova îi conferă ministrului mai multă putere, sau îi ştirbeşte cariera de politician. În pictorialul din revista "Tabu", ministrul turismului a trebuit să "intre în pielea" mai multor doamne celebre din istoria omenirii.

 De la Cleopatra, la Margaret Thatcher şi Jackie Kennedy. Pentru imaginea de pe copertă, Elena Udrea a trebuit să poarte o rochie neagră mulată, cu un decolteu generos, care ar aprinde imaginaţia oricui. Ministrul turismului este un fan al rochiilor mulate şi al tocurilor înalte, aşa că nu a fost dificil pentru ea să pozeze ca Madonna. 

Site-ul americanului, evaluat la 20 milioane $

CLIIMA20111104_0155_1.jpg

Site-ul americanului, evaluat la 20 milioane $

Perez Hilton este un blogger american şi vedetă de televiziune, care a devenit celebru pentru bârfele din lumea mondenă pe care le publică. Hilton a devenit atât de influent în lumea mondenă, încât a primit chiar o ofertă de cumpărare pentru site-ul său, de nu mai puţin de 20 de milioane de dolari.

Singurele românce care au intrat în "graţiile" lui Perez sunt Elena Udrea şi Alexandra Stan, datorită hitului Mr Saxobeat.

Lăudată în «Daily Mail»

CLIIMA20111104_0156_1.jpg

Lăudată în «Daily Mail»

Englezii de la "Daily Mail" cred că pozele în care apare ministrul turismului i-ar putea aduce multe voturi.

„În România, rămâne de dus până la sfârşit această provocare: să avem o femeie preşedinte sau prim-ministru", a declarat Udrea, în interviul din "Tabu".

Mai citeşte:

Sânii Elenei Udrea, «aranjaţi» în Photoshop - FOTO

Udrea,
în asemenea hal se îmbracă un ministru?

Elena
Udrea, pictorial cu vedere la sâni

Iată
ce se ascunde sub fusta Elenei Udrea - FOTO EXPLICIT

Elena
Udrea, cu chiloţeii la vedere!


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1