«Pepe? Un derbedeu, un mort, un needucat!»

Citeste tot despre: 

Răsturnare de situaţie în scandalul dintre Oana Zăvoranu şi Pepe. Sâmbătă seara, solistul şi-a făcut bagajele şi a plecat, pe şest, într-o vacanţă prelungită, în Europa. Luată prin surprindere, Oana a făcut o criză de nervi şi a declarat, în exclusivitate, pentru Click!, că soţul ei este deja mort pentru ea.

Citeşte şi:

«Oana se mărită cu un politician, Pepe va avea un copil cu o altă femeie»

Ce mult au slăbit Zăvo şi Moni din cauza divorţului!

Pepe a bătut-o pe Oana Zăvoranu la audienţă!

De o săptămână se bălăcăresc ca la uşa cortului şi la televizor, şi în ziare. Primul care a cedat nervos este Pepe. Sătul de scandalul cu Oana Zăvoranu, artistul a decis să-şi ia lumea în cap şi sâmbătă seara, el a părăsit, în secret, România şi, împreună cu un prieten, a plecat să hoinărească prin Europa.

Nu se ştie însă, pentru cât timp: „Sunt plecat din ţară. Nu ştiu unde mă îndrept şi când mă întorc. Am plecat cu maşina. Vreau să văd 6-7 ţări din Europa", ne-a declarat Pepe.

Pepe: «Ştiu ce face Oana! Am camere de filmat în casă»

Oana: «N-am mai făcut sex cu Pepe că nu-mi mai plăcea»

Înştiinţată de Click! că soţul său a fugit să se distreze în străinătate şi să uite de tot scandalul de acasă, Oana a luat foc şi l-a făcut cu ou şi cu oţet.

„Nu mă interesează ce face un derbedeu îndoielnic prin gesturi, afirmaţii şi comportament. Să mă ignore. Nu doresc informaţii despre el. Nu am ce afla despre un mort. El e un om mort pentru mine. Iar în mine a ucis orice urmă de sentiment pe care l-aş mai fi putut avea pentru el", a tunat Oana.

Vedeta a ţinut morţiş să îl înştiinţeze pe această cale că şi ei îi merge foarte bine fără el: "Viaţa mea este atât de frumoasă în lipsa lui, simt că respir mult mai bine, arăt mult mai bine, simt mult mai bine, transmit mult mai bine şi îmi merge mult mai bine.Cât de curând voi vorbi despre tot ce este nou şi minunat în viaţa mea din punct de vedere sentimental, profesional şi financiar. Am scăpat de blocajul pe care acest individ îl crease în viaţa mea. Cât despre declaraţiile lui că ştie ce fac eu... îmi e milă de el, sincer. S-ar întrista prea tare şi i-ar dispărea râsul ăla cretinoid de pe faţă, dacă ar şti ce fac eu cu adevărat. Sunt totuşi prea decentă să îi aduc la cunoştinţă. Să facă ce vrea cu viaţa lui. Pe mine mă interesa să aibă decenţă în declaraţii şi în atitudinea faţă de mine. A arătat că este un individ urât, needucat şi mincinos. A oripilat destui oameni cu atitudinea lui de cartier", ne-a mai spus Oana.

Pepe, te întorci până pe 5 octombrie?

Scandalul dintre Oana şi Pepe a izbucnit în urmă cu o săptămână, culminând joi dimineaţă, când bruneta s-a prezentat val-vârtej la Judecătoria sectorului 3, pentru a depune ea prima cererea de divorţ. Instanţa a stabilit ca primul termen al procesului să aibă loc pe 5 octombrie.

O săptămână cu scandal

Luni - cel mai bun prieten al lor, Costin Mărculescu, a confirmat pentru Click! că Oana şi Pepe se despart;

Marţi - în toiul nopţii, Pepe şi-a luat bagajele din domiciliul conjugal, în timp ce soţia lui era la emisiunea lui Capatos;

Miercuri - în semn de sfidare, Zăvo ne-a anunţat că-şi va pune silicoane;

Joi - Oana a depus prima cererea de divorţ;

Vineri - mama lui Zăvo ne-a spus că, în ciuda divorţului, va ţine cu dinţii de avere;

Sâmbătă - Oana a declarat că sexul cu Pepe devenise o corvoadă pentru ea.


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1