Pepe s-a întreţinut cu o blondă în club - FOTO

CLIIMA20120615_0115_1.jpg

Se pare că solistul şi blonda au avut ce povesti, mai ales că pe feţele lor se poate citi buna dispoziţie (Fotografii: Brigada Diverse)
Citeste tot despre: 

La ora actuală, Pepe este unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi din showbiz! Ştie şi el acest lucru şi, pentru că este uns cu toate alifiile, face faţă tuturor femeilor care dau buzna peste el. Miercuri seara, solistul şi-a dus acasă soţia însărcinată în şapte luni, iar el a petrecut în club cu o blondă...

Este nerăbdător să devină tătic, susţine că soţia lui, Raluca (20 de ani), este femeia pe care şi-a dorit-o lângă el şi spune că e complet fericit.

Şi de ce n-ar fi?, atât timp cât ea nu este geloasă şi nici nu se supără, atunci când artistul lipseşte noaptea de acasă?

Ei bine, acest lucru s-a întâmplat miercuri seară, când Pepe (33 de ani) şi-a dus soţia acasă şi s-a oprit direct în „Player Summer Club" din Capitală.

Artistul părea foarte atent la ceea ce îi şoptea tânăra

CLIIMA20120615_0116_1.jpg

Artistul părea foarte atent la ceea ce îi şoptea tânăra

De cum a intrat în club, a fost ţinta perfectă a mai multor femei, însă n-au îndrăznit chiar toate să-l abordeze.

O blondă mai tupeistă a intrat în vorbă cu el, iar după câteva minute de povestit parcă se cunoşteau de-o viaţă.

Cei doi şi-au spus vrute şi nevrute, au râs cu gura până la urechi, au dansat şi au reuşit să fie în centrul atenţiei pe tot parcursul serii.

Pepe a ţinut-o de mână şi i-a spus ceva la ureche

CLIIMA20120615_0117_1.jpg

Pepe a ţinut-o de mână şi i-a spus ceva la ureche

În tot acest timp, mămica Raluca s-a odihnit până dimineaţă, în jurul orei 5.00, când solistul a ajuns acasă.

Contactat telefonic, Pepe ne-a mărturisit că nu ştie despre care blondă este vorba.

"M-am dus într-un club unde erau cinci sute de femei, bine că nu m-am dus într-un club de gay. Am fost cu prietenii, e normal să vorbesc cu lumea, nu sunt sălbatic. Vorbesc cu femei şi atunci când Raluca este cu mine, ea nu e geloasă. Înţelege", a declarat Pepe, pentru Click!

Probabil, blonda era vreo "cunoştinţă" mai veche de-a artistului, având în vedere că au avut atâtea de povestit, s-au luat de mână, au râs, au ciocnit câte un pahar cu şampanie şi au dansat împreună.

S-a căsătorit acum două luni

Pepe s-a căsătorit civil la 18 aprilie, cu Raluca Pastramă, chiar de ziua ei. Imediat după fericitul eveniment, solistul şi-a strâns aproape 350 de prieteni şi rude şi a dat o petrecere pe cinste la localul „Aristrocat Events", din Capitală.

Ceremonia religioasă urmează să aibă loc în această toamnă, imediat după ce Raluca, care acum este însărcinată în şapte luni, o va aduce pe lume pe fetiţa lor, Maria.

CLIIMA20120615_0118_1.jpg

S-a căsătorit acum două luni
Foto: Aristocrat

Până atunci, însă, cei doi se pregătesc să plece într-o vacanţă de relaxare, de zece zile, în Turcia.

Atât Pepe, cât şi Raluca au avut o perioadă stresantă, obositoare, şi simt nevoia de puţină linişte.

Pentru ca totul să fie în regulă cu Raluca, Pepe a dus-o şi la doctor, la ecografie.

Medicul le-a dat un act în care se specifică faptul că bruneta poate pleca în vacanţă cu avionul, pentru că sarcina decurge bine şi nu există nici un pericol.


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1