Pepe: «Mi s-au cerut 5.000 de euro să nu apară în presă pozele Ralucăi»

Citeste tot despre: 

Interpretul susţine că a fost şantajat. Pepe spune că i s-au cerut bani pentru ca fotografiile în care Raluca Pastramă apare goală să nu ajungă la presă.

În ultimele ore ca burlac, latino-loverul a dezamorsat o posibilă bombă de presă. Un set de fotografii cu Raluca Pastramă dezbrăcată, ajunse deja la Dan Capatos, au fost difuzate la „Un show păcătos", cu acordul şi în comentariul lui Pepe.

„Am avut aceste poze de câteva săptămâni. Au venit pe adresa mea, la redacţie, pe un stick. Ceea ce mă face să cred că cineva vrea să le facă rău. Am hotărât să îl informez pe Pepe, fiindcă e prietenul meu", a povestit Dan Capatos.

„Nu-i nimic complicat. Raluca e o fată cuminte. S-au încercat fel de fel de lucruri. Manevra asta este coaptă de vreo două luni. Unora nu le convine că m-am cuplat cu Raluca. Unele prietene ale ei sunt geloase", a dezvăluit solistul.

„Eu am cunoscut-o în iulie. Avea 20 de ani. După trei luni de când ieşeam împreună, am constatat că era virgină. A avut un prieten la 17 ani, ca orice domnişoară, dar nimic important, iar de aproape trei ani n-a mai avut pe nimeni".

Cântăreţul a dezvăluit povestea pozelor fierbinţi: „Raluca şi-a făcut fotografii nud, singură, acasă în oglindă. Şi-a pus silicoane şi s-a pozat în oglindă. Povestea urma să apară probabil în ziua nunţii, să ne strice cununia", a mai spus Pepe.

"Am venit eu cu fotografiile, nu e nici o ruşine. Ştiu şi mama mea, şi mama ei. Nu se vede nimic. Sunt poze de acum trei ani. În jurul acestor poze urma să fie construită o poveste, şi anume că aceste poze sunt de la iubitul ei, cu care a fost însărcinată, a făcut avort, dar s-a şi cusut la loc! Măi, voi sunteţi nebuni?!", s-a minunat el.

„Prietenul ei din acea perioadă nu şi-a asumat această poveste idioată. Am vorbit cu el. Am aflat că nişte prietene i-au luat pozele, iar el urma să spună această poveste. Dar el nu a vrut să îşi asume aşa ceva. Băiatul avea nişte datorii finaciare şi voia să şi le plătească. Lui i-a fost frică să facă o asemenea tâmpenie. Acele două-trei prietene ale ei «s-au spart», adică ele ştiau de aceste fotografii", a mai dezvăluit Pepe.

„Mi s-au cerut 5.000 de euro, să nu ajungă pozele la presă. Omul s-a văzut uşor disperat. El a spus că singura lui vină a fost că a vrut să dea aceste poze", a relatat cântăreţul, care a spus că nici măcar o astfel de poveste nu l-ar face să dea înapoi: „Au avut altele 25 de bărbaţi şi le-am luat de bune. Chiar dacă nu era virgină, tot mă căsătoream cu ea. Îmi apăr femeia cu care sunt. Nu se ia nimeni de soţia şi de copilul meu!", a declarat Pepe.