Păsărin are noroc: iubitul arab nu este gelos!

Citeste tot despre: 

Trei ani de singurătate şi câteva relaţii eşuate i-au trebuit Cosminei până să-şi găsească fericirea. Un medic arab i-a pus sufletul pe jar şi, deşi abia se mai dezlipesc unul de celălalt, nu s-au mutat împreună.

Viaţa Cosminei Păsărin s-a schimbat radical de când l-a cunoscut pe Nemer, noul ei iubit, medic rezident la un spital din Capitală.

Îndrăgostiţii au trecut deja de pragul critic de trei luni, iar vedeta este încântată că a întâlnit în sfârşit un bărbat care să-i înţeleagă programul haotic şi încărcat: „Am stat singură trei ani şi jumătate, iar acum eu şi iubitul meu facem aproape patru luni de când suntem împreună. Şi acum mă mir că l-am găsit, credeam că o să rămân singură (n.r. râde). Pe el îl panichează puţin toată agitaţia din jurul meu, dar ne merge bine", a declarat Cosmina, pentru Click!

Cei doi profită din plin de serile libere pentru a-şi petrece timpul împreună, însă preferă să nu se pripească, astfel că nu şi-au făcut planuri de viitor: „Nu ne-am mutat împreună, dar petrecem mult timp unul cu celălalt. Stăm când la mine, când la el. E înţelegător şi îl mai iau cu mine când am job-uri în afara oraşului. Şi el acum de exemplu este plecat în străinătate", ne-a mai spus Cosmina.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1