Pârtieeeee!

Pentru unii plăcere, pentru alţii chin. Iarna geroasă le-a scos din casă pe vedetele care adoră să se joace pe pârtie şi le-a trimis în ţările calde pe cele care urăsc frigul.

Printre VIP-urile autohtone se regăsesc însă destule care au făcut din sporturile de iarnă o adevărată pasiune.

Vedeta PRO TV Roxana Ciuhulescu, soţii Julia şi Bogdan Jianu, solistul Marcel Pavel, actorul Denis Ştefan, ştirista Corina Caragea şi actriţa Dana Rogoz investesc anual bani cu nemiluita în echipamente de schi şi în vacanţe cu multă zăpadă.

Click! vi-i prezintă pe toţi, în elementul lor.

Marcel Pavel

Solistul a cântat din greu de Revelion apoi, pe 1 ianuarie se afla pe pârtie, în Poiana Braşov. Marcel Pavel s-a bulgărit cu cei doi băieţi ai săi, dar şi cu soţia, după care şi-a pus schiurile în picioare şi a stat pe pârtie cât a fost ziua de lungă.

Dana Rogoz

Actriţa din serialul „Moştenirea" şi-a încărcat bateriile tot în Austria. Dana Rogoz a trecut însă de la o extremă la alta, pentru că de pe pârtie, unde s-a dat cu placa, a aterizat direct într-o piscină, cu apa încălzită la 36 de grade.

Citeşte şi:

Abramburica, din piscină pe pârtie în Austria! FOTO

Luciu şi Zsolt, jucăuşi pe pârtie, la -25°C

Julia Jianu a făcut baie afară, la -10 °C, în Austria

Mihaela Rădulescu, la schi în Austria cu fostul soţ şi cu Ayan

Roxana Ciuhulescu

Prezentatoarea Pro Motor şi-a petrecut vacanţa de iarnă în Austria, în staţiunea Solden. Roxana Ciuhulescu a reuşit să-şi înveţe şi fiica să schieze. „I-am pus schiurile şi m-am urcat cu ea în telescaun. La a treia coborâre deja îmi spunea «mami, mai tale»", a povestit vedeta.

Corina Caragea

Şi Corina Caragea, prezentatoarea ştirilor din Sport de la PRO TV, fuge pe pârtie în fiecare iarnă. Bruneta preferă Austria, însă atunci când nu are timp, se mulţumeşte şi cu pârtiile din România.

Mai citeşte:

Sora Danielei Crudu: «Era să-mi plesnească silicoanele pe pârtie!»

Silvia Lăuneanu, vacanţă cu ghinion!

Raluca Moianu, două săptămâni la schi, în Germania

Nicu Gheară şi Claudia Neghină, vacanţă la schi!

Denis Ştefan

Dacă cele mai multe vedete preferă pârtiile din Austria, actorul de la Acasă TV face notă discordantă. Denis Ştefan fuge la vecinii bulgari, atunci când are chef de senzaţii tari la snowboard.


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1