Părinţii Iuliei îl plac pe «ginerele» Salman Khan

Citeste tot despre: 

Iulia Vântur are “binecuvântarea” familiei ei pentru relaţia cu starul Salman Khan! Surse din anturajul vedetei au dezvăluit, pentru Click!, că părinţii vedetei îl plac pe actorul indian. Au doar o singură supărare: se tem că o vor vedea tot mai rar pe Iulia!

Părinţii vedetei de al PRO TV au numai cuvinte de laudă despre "Tom Cruise de India", cum i se mai spune actorului Salman Khan. O apropiată de-a Iuliei a povestit, pentru Click!, că aceştia îl plac pe viitorul lor ginere. "Îl consideră un bărbat arătos şi frumuşel pentru fiica lor. Iulia nu le-a spus chiar de la început care este motivul pentru care merge atât de des în India, însă atunci când a văzut că lucrurile devin serioase şi că povestea apare şi în presă, le-a spus totul", ne-a povestit o sursă bine informată.

Un singur lucru i-a cam întristat pe părinţii vedetei, care locuiesc în Iaşi: se tem că din cauza lui Salman Khan ei îşi vor vedea fiica tot mai rar, mai ales dacă ea va alege să înceapă o carieră şi o viaţă nouă în India. Iulia Vântur este extrem de ataşată de părinţii ei, cu care, aşa cum a declarat de câte ori a avut ocazia, are o relaţie specială. "Sunt unicul copil, asa că legătura este foarte puternică. Părinţii mei sunt singurele persoane pe care mă pot baza, în care am încredere şi care ştiu că mă iubesc necondiţionat", declara Iulia într-un interviu.

Iulia Vântur, alături de Salman Khan într-o fotografie făcută într-o vacanţă din India

Se pare că Iulia Vântur se iubeşte de ceva vreme în secret cu starul indian. Relaţia lor a devenit cunoscută după ce în presa indiană a apărut informaţia că cei doi ar fi fost surprinşi ieşind împreună dintr-un hotel de lux din India. Vedeta de la PRO TV a profitat de pauza pe care o are cu "Dansez pentru tine" şi se află într-un concediu fără plată de două luni, ea fiind înlocuită la ştiri cu alţi colegi de trust.

Potrivit mai multor surse citate de presa indiană, Iulia Vântur şi Salman Khan petrec foarte mult timp împreună, iar relaţia lor este la un pas să fie oficializată. Click! v-a dezvăluit în exclusivitate, conform unor surse din PRO TV, că Salman Khan i-a dat Iuliei Vântur inelul de logodnă. Deşi Salman Khan a cam schimbat iubitele «ca pe şosete», fiind cuplat cu multe frumuseţi din India, presa din India scrie şi ea despre faptul că relaţia celor doi se îndreaptă spre altar.

«Socrul mare» n-o place pe Iulia


Vedeta se poate considera o norocoasă, având în vedere că părinţii ei nu se împotrivesc relaţiei sale cu Salman, aşa cum a făcut tatăl actorului, care exclude posibilitatea ca fiul său să se căsătorească cu românca noastră, în ciuda informaţiilor care au circulat, în special în presa din India. Selim, tatăl lui Salman Khan, a catalogat-o în presa din India pe Iulia drept o carieristă şi a declarat că fiul său nu caută genul acesta de femeie pentru a o lua de soţie. Click! v-a prezentat pe larg detalii despre scandalul izbucnit în familia starului, care s-ar fi certat cu tatăl lui pe tema relaţiei cu românca.


ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1