«Omul-baterie» nu are dinţi şi nu transpiră!

CLIIMA20140302_0051_1.jpg

Biba poate aprinde o torţă prin intermediul propriei chelii şi a făcut şi o demonstraţie de prăjit cârnaţi! (Fotografii: ProTv)

Prăjeşte cârnaţi prin două furculiţe pe care le ţine în mâini, aprinde becuri conectate la doi electrozi pe care îi strânge-n dinţi şi poate fierbe apa folosindu-se de electricitatea propriului corp. Pentru sârbul Biba Struja este o joacă de copii. El i-a şocat pe toţi cu puterile lui vineri seara, la "Românii au talent".

Biba Struja (50 de ani), pe numele lui adevărat Slavisa Pajkic, este unul dintre cei mai puternici conductori electrici umani din lume. Sârbul care a venit la "Românii au talent" e bolnav de displazie ectodermală, o maladie rară de care suferă doar 7.000 de persoane din toată lumea. Nu are glande sudoripale, nici dinţi, şi e imun la tensiune înaltă.


Şi-a descoperit abilităţile într-o zi ploioasă, după un accident de muncă, pe când avea 17 ani. Atunci a aflat faptul că o tensiune de 220 de volţi nu-i face nimic. De atunci, el şi-a testat limitele rezistenţei şi a învăţat să-şi controleze electricitatea. A intrat de două ori în Cartea Recordurilor, prima dată în 1981, când a atins peste 1.000 de volţi, apoi în 2003, când a încălzit apa la 97 de grade în doar un minut şi 37 de secunde.

Nu-şi ţine puterile doar pentru el. A călătorit în jurul lumii, a umplut sălile şi arenele din Germania şi Japonia, a avut zeci de apariţii la televizor, arătând oamenilor cum prăjeşte fripturi şi hot-dog folosind energie electrică prin propriul corp. "Am calităţi pe care nu ştiu cum să le explic. Când acumulez electricitate o pot controla. Când dau mâna cu oamenii pot elibera energie electrică ori de câte ori vreau", a mărturisit sârbul care, pentru 10 milioane de dolari, ar vrea chiar să se aşeze pe scaunul electric, numai că legea din SUA nu-i permite.

Vineri seara, la „Românii au talent", Biba i-a şocat pe toţi după ce a aprins becuri, a prăjit un cârnat şi a pornit o flacără cu ajutorul curentului din corp. Ba chiar i-a făcut pe Pavel şi pe Smiley să vadă stele verzi la propriu când le-a pus mâna pe frunte. "E pentru prima oara când sunt înspăimântat şi cucerit în acelaşi timp", i-a spus Andi.

7 milioane de români au văzut chiloţeii Andrei


Şi ediţia de vineri e emisiunii „Românii au talent” a avut audienţe zdrobitoare. Conform Kantar Media, PRO TV a înregistrat la nivel naţional un rating de 28,3 puncte şi o cotă de piaţă de 49,3%, iar în minutul de aur 21.43, aproape 7 milioane de telespectatori priveau show-ul de la PRO TV. Au avut ce să vadă căci, pe lângă numerele spectaculoase de pe scenă, şi Andra a reuşit să fi în centrul atenţiei. Solista s-a ridicat de la masa juriului pentru a dansa pe melodia „Tranquilla”, moment în care rochiţa minusculă s-a ridicat şi i-a lăsat la vedere chiloţeii roşii.

Un concurent de la «Românii au talent» s-a lăudat cu performanţele sale sexuale: «Soţia mea are orgasm electric!»

FOTO Cu un câine şi un set de farfurii a făcut senzaţie! Un tânăr şi-a dat sufletul pe scena de la «Românii au talent»

A doua oară a fost cu noroc! Numărul de breakdance i-a adus laude pe toată linia!

L-a luat la mişto pe un concurent, dar s-a făcut ea de râs! Andra, cu chiloţii la vedere!