Ogică, mutilat în club: «Am facut deja 2 operaţii estetice şi mă duc la stomatolog să-mi schimbe dinţii»

Citeste tot despre: 

După bătaia primită duminică dimineaţa, într-un club din Bucureşti, giurgiuveanul Stelian Ogică este supus mai multor intervenţii chirurgicale de reparare a feţei. „Spaima loteriilor" se plânge de dureri groaznice la spate şi îi este teamă să nu sufere complicaţii la coloană.

„Mă dor toate locurile unde am fost lovit. Am primit o lovitură chiar la coloană, în parte de jos şi îmi dă dureri groaznice, abia pot sta câteva minute în picioare. Aseară, am mai fost într-o operaţie estetică, este a doua deja şi se pare că voi mai avea nevoie şi de altele", spune Ogică.

Ogică: «M-au bătut până m-au băgat în spital!»

Stelian precizează că trebuie să ajungă urgent la un chirurg dentar pentrui a-i scoate dinţii rupţi şi a-i înlocui. „ Vorbesc foarte greu şi mă doare dantura, vreau să ajung urgent la stomatolog", mai zice el.

Externare pe propria răspundere

Deşi este de doar două zile în spital şi medicii de la Spitalul de Urgenţă Floreasca au avut grijă de starea lui de sănătate, Ogică vrea să plece acasă chiar şi astăzi.

„Sunt dispus să semnez ca să mă lase să plec acasă. Voi veni însă la control şi la operaţii dacă va fi nevoie", subliniază Stelian.

Stelian a fost bătut măr duminică dimineaţa, într-un club extravagant din Bucureşti. El spune că bătăuşii l-au tăiat pe faţă, l-au lovit în mod repetat şi i-au scos patru dinţi.

Giurgiuveanul Stelian Ogică a ajuns direct la Spitalul de Urgenţă Floreasca după o noapte petrecută într-un club de fiţe din Capitală.

Acesta spune că a fost luat la bătaie din senin de 15 necunoscuţi, după ce la masă alăturată s-a iscat un scandal. El a declarat pentru Adevărul de Seară că nu a fost implicat în nici o altercaţie şi că a fost o victimă.

"Nu m-am certat cu nimeni. Unii spun că prietenul de la masa mea ar fi provocat un scandal, dar nu este aşa. Eu eram în jurul celor care se certau şi am fost luat pe sus de 15 indivizi pe care nu-i cunosc", spune Ogică.