Ogică: «M-au bătut până m-au băgat în spital!»

Citeste tot despre: 

Stelian Ogică a încasat-o zdravăn sâmbătă noapte, de la câţiva indivizi, ale căror nume încă nu vrea să le dezvăluie. Venit în clubul Le Gaga cu gândul de a petrece o noapte relaxantă, Ogică a ajuns la Spitalul de Urgenţă, cu faţa plină de sânge.

"M-au desfigurat, până la Crăciun nu mai sunt om! Am spatele rupt, o tăietură urâtă pe pielea capului, dar şi pe picior, patru dinţi din faţă lipsă şi nasul spart", a făcut Ogică un bilanţ rapid al agresiunilor pe care le-a suferit sâmbătă seara, în Clubul Le Gaga.,

Ogică, mutilat în club: «Am facut deja 2 operaţii estetice şi mă duc la stomatolog să-mi schimbe dinţii»

Ogică evită să dea numele agresorilor ba, mai mult, susţine cu seninătate că nu a supărat pe nimeni: "Eram cu doi prieteni la masă, dar şi cu câţiva necunoscuţi. Din senin, a izbucnit scandalul. Au tăbărât pe mine cinci indivizi, care au început să îmi care pumni în cap şi, la un moment dat, m-au lovit cu un fier peste faţă. Bodyguarzii clubului, în loc să intervină, cum ar fi fost firesc, mă loveau şi ei", a povestit Ogică, aflat şi acum în stare de şoc.

Ogică: "Mărculescu şi Crina s-au căsătorit în secret"

Stelian Ogică trebuie să ia 8.000 de euro de la statul român

Pentru
ea a trecut Ogică pe roşu

Lazarus
şi Ogică s-au bătut pe platourile de filmare

Stelian a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, fiind internat la secţia "Chirurgie plastică", unde ieri dimineaţă doctorii i-au suturat o rană adâncă, la bărbie.

"Nu am depus plângere! Cineva are totuşi ceva cu mine, căci mi-am găsit de patru ori tăiate cauciucurile maşinii", ne-a mai spus Ogică.

CLIIMA20101003_0090_1.jpg

Hainele lui sunt pline de sânge

Ogică a făcut puşcărie pentru un bilet la «6 din 49»

Stelian Ogică a pretins, în 2001, că este câştigătorul unui premiu de un milion de dolari, la Loto, înscenându-şi un jaf.

Stelian declarase că a fost bătut, în scara blocului, de două persoane necunoscute, care i-au furat biletele pentru "6 din 49".

A fost judecat pentru fals în declaraţii, mărturie mincinoasă şi tentativă de înşelăciune.

Ogică a părăsit Penitenciarul Jilava în februarie 2003, în urma unei decizii definitive a Curţii de Apel Bucureşti. Anul acesta însă, Curtea Europeană a Drepturilor Omului i-a dat câştig de cauză, urmând a fi despăgubit de statul român cu 8.000 de euro.