Oana Zăvoranu tânjeşte după Pepe: «Când sufletul e chinuit nu mai putem fi stăpâni pe nimic»

CLIIMA20110408_0105_1.jpg

Oana Zăvoranu (foto: Click!)

Oana Zăvoranu a avut nenumărate reacţii vis-a-vis de cununia civilă a fostului ei soţ cu Raluca Pastramă, ultima dintre ele fiind o postare pe Facebook, pe care bruneta a scris-o în această dimineaţă.

După ce a recunoscut că este foarte afectată de faptul că Pepe a ales să se însoare cu altă femeie, Oana şi-a scris astăzi pe Facebook un mesaj emoţionant, prin care face referire, indirect, la starea ei de spirit.

«Apropo de suflet,aveţi grijă de el...e motoraşul acela mai sensibil decât orice pe lumea asta, păstraţi-l curat şi frumos, îngrijiţi-l, e atât de firav şi atât de preţios...poate mai preţios decât ne-am imagina noi de cele mai multe ori, iar atunci când e chinuit şi trist, nu mai putem fi stăpani pe nimic şi nimic nu pare a mai conta», a scris ea pe reţeaua de socializare.

Înţelegând semnificaţia mesajului, mulţi fani au încurajat-o, iar unii dintre aceştia şi-au exprimat părerea că într-o zi Pepe se va întoarce în braţele ei.

"Dacă a făcut-o din obligaţie şi te iubeşte, se va întoarce la tine, dar eu cred că eşti mai puternică de atât", i-a scris un prieten.

"Îţi doresc din tot sufletul meu să treci cu bine peste răutatea a unor persoane,să îţi găseşti liniştea sufletească alături de un bărbat care să te iubească şi să te respecte", i-a transmis un altul.

Citeşte şi:

Primele declaraţii ale lui Pepe după ce s-a căsătorit: «Ne dorim să fie pentru totdeauna!»


Pepe şi Raluca, «căsătorie cu repetiţie», în direct la TV. Vezi cum arată rochia miresei! FOTO


Alin Gălăţescu, despre mireasa lui Pepe: «Îi dau nota 8.50»


Bahmuţeanca a fugit de la nunta lui Pepe! Silviu Prigoană: «Una vorbim şi alta fumăm?! Adriana, vino dracu' încoace!»

Oana Zăvoranu, despre căsătoria lui Pepe cu Pastramă: «Nu le dau 365 de zile împreună»


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1