Oana Zăvoranu, pusă la zid de medicul Marek Vâlcu: «A zis să îi dau bani să nu îmi strice reputaţia»

Medicul Marek Vâlcu a povestit astăzi, la Acces Direct, ce s-a întâmplat intre el si Oana Zăvoranu si cum a ajuns bruneta să-i ceară 10.000 de euro mită.

Relaţia medicului cu bruneta este una care datează de ani buni şi a fost una bună. Doctorul a operat-o de mai multe ori, iar Oana nu s-a plâns niciodată de rezultate. Asta, in timp ce începuse să-i trimită doctorului mesaje în care îl ameninţa că, dacă nu îi da bani, îl va denigra în presă. Tot santajul s-a încheiat ieri, în momentul în care poliţia a intrat pe fir şi, în urma unui flagrant, a găsit cei 10.000 de euro în posesia brunetei.

CLIIMA20140522_0233_1.jpg

Oana Zăvoranu tocmai a părăsit Secţia 12 de Poliţie, din Bucureşti

Asta este varianta medicului Marek Vâlcu, contrazisă de Oana, care susţine că plicul cu bani i-a fost aruncat in maşină.

"Oana a numărat banii şi apoi i-a spus lângă ea. Eu am rugat-o să-mi şi scrie pe o hârtie «Eu, Oana Zăvoranu, am primit de la Marek Vâlcu 10.000 de euro pentru a nu spune nimic despre el la televizor».

La toate interventiile de la mine a semnat actele de internare si mereu voia să-şi schimbe sânii. Şi-a scos la altii, a venit la mine. La ultima operaţie, in 2013, mi-a trimis Mărioara 1000 de euro, pentru că ştia că Oana nu plăteşte. In ultima perioadă, îmi trimitea câte unu sau două mesaje pe zi in care îmi cerea bani.

Relaţia noastră contractuală este prescrisă la această dată, ea nu mă poate da în judecată pentru nimic",
a declarat medicul la emisiunea Acces Direct.