Oana Zăvoranu, prinsă în flagrant în timp ce şantaja un medic. A ajuns pe mâna poliţiei

Oana Zăvoranu a ajuns pe mâna poliţiei, după ce a fost prinsă în flagrant în timp ce şantaja un medic. La sosirea poliţiştilor, bruneta avea asupra ei 10.000 de euro pe care îi ceruse pentru a face publice informaţii compromiţătoare.

UPDATE 22:34 Oana Zăvoranu a părăsit secţia de Poliţie, unde a fost audiată pentru şantaj.

"Se fac cercetări privind infracţiunea de şantaj. Oana e acuzată că ar fi cerut de la medicul Marek Vâlcu o sumă de bani. Oana a vrut să-şi recupereze banii cheltuiti ca urmare a 6 operaţii nereuşite. Parchetul are altă viziune. Oana a uzat de procedura medierii.

CLIIMA20140522_0235_1.jpg

Avocat Oana Zăvoranu

Consiliul medicilor trebuie să-şi spună punctual de vedere privind operaţiile realizate ulterior. Lângă Oana era un mediator în timp ce a luat banii", le-a spus jurnaliştilor avocatul brunetei la ieşirea din secţia de Poliţie.

UPDATE 20.25 Se pare că Oana Zăvoranu şi avocaţii ei se pregătesc pentru o noapte lungă, pe care o vor petrece la Poliţie. Avocatul brunetei a părăsit în urmă cu puţin timp sediul unde se află aceasta, însă asistentul acestuia a rămas cu ea.

"Oana Zăvoranu e înăuntru", a spus avocatul vedetei la ieşirea din sediul Poliţiei.

SUPER EXCLUSIVITATE Primele imagini cu Oana Zăvoranu din secţia de Poliţie

Se pare că aceştia au comandat pizza şi băuturi, semn că nu se aşteaptă să plece curând acasă.


UPDATE 20.15 Avocata medicului Marek Vâlcu a confirmat pentru Click! denunţului doctorului. "E adevărat, medicul marek Vâlcu a formulat o plângere penală săptămâna trecută împotriva numitei Oana Zăvoranu, întrucât aceasta l-a șantajat și l-a amenințat că, în situaţia în care nu-i va plăti 10.000 de euro, va face la mai multe posturi tv  declaraţii defăimătoare și neadevărate la adresa dumnealui, cu intenția directă de a-i prejudicia acestuia imagine", a declarat avocata Katia Cicală, în exclusivitate pentru Click! "Voia să facă lucrul acesta pur şi simplu pentru că la trei ani de la operaţie nu i-au mai plăcut sânii puşi de doctorul Marek Vâlcu. Clientul meu a mers la poliţie cu mesajele pe care Oana i le-a trimis pe telefonul mobil", a mai spus avocata.

UPDATE 19.30 Oana riscă ani grei de închisoare pentru gestul nesăbuit de astăzi. "Oana Zăvoranu riscă o pedeapsă cu închisoarea între 2 şi 7 ani, pentru şantaj, dar,  fiind vorba despre un infractor primar, adică neavând cazier, probabil că ea va lua o condamnare cu suspendare, dacă se dovedeşte vinovăţia. În acest moment, dat fiind că este vorba despre o sumă atât de mare de bani, probabil că va fi emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, cu propunere de arestare preventivă sub control judiciar pentru 29 de zile", a explicat pentru Click! avocata Ingrid Alexandrescu.

UPDATE 19:00 Fragrantul a fost acum trei ore. Surse din cadrul Politiei au declarat, pentru Click!, faptul că banii au fost găsiţi asupra Oanei la sosirea oamenilor legii. Se pare că ea ar fi cerut 10.000 de euro pentru a nu declara că operaţia ei a fost un malpraxis. Doctorul Marek Vâlcu i-a făcut brunetei 5 operaţii, prima în 2005, ultima în 2011. Ea este audiată acum la Poliţia Sectorului 3 si riscă să fie reţinută pentru 24 de ore.

UPDATE 18:55 Potrivit Mediafax, Zăvoranu i-ar fi cerut 10.000 de euro medicului Marek Vâlcu, care i-a făcut o operaţie la sâni, pe motiv că este nemulţumită de rezultatul intervenţiei chirurgicale. Oana Zăvoranu l-ar fi ameninţat pe doctor că va dezvălui presei informaţii presupus compromiţătoare despre acesta, dacă nu primeşte banii ceruţi.

Medicul Marek Vâlcu este unul dintre cei mai cunoscuţi de la noi din ţarăEa l-ar fi şantajat pe medic că dă în vileag probe ce ar dovedi implicarea acestuia în dosarul operaţiilor estetice de la Spitalul de Arşi.

Conform unor surse apropiate anchetei, Zăvoranu stabilise să primească banii de la medic în cursul zilei de joi, la Spitalul "Victor Babeş" din Bucureşti. Ulterior, ea a schimbat locul de întâlnire, dorind să se vadă cu medicul în apropierea spitalului, la sediul unei clinici private. Poliţiştii au lăsat-o iniţial să plece, însoţită de prietena ei Raluca Macovei. Puţin mai târziu, oamenii legii au oprit-o pe vedetă în trafic şi au dus-o direct la secţia 12 de poliţie.

Marek Vâlcu şi Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu a fost ridicată de Poliţie la scurt timp după ce a primit banii de la doctor.

Sursa citată susţine că Zăvo îi ceruse medicului respectiv 10.000 de euro ca să nu meargă la TV să-i murdărească imaginea.  "Eu nu cred aşa ceva. Cred că este o făcătură. Oana nu este capabilă de aşa ceva. Nu cred. Oana nu este genul ăsta. Probabil este vorba despre o dispută între medici. Prima dată şi-a făcut operaţia la Marek şi a doua oara la alt medic. Eu nu cred că Oana poate să ceară mită la cineva. La ultima operaţie a fost foarte mulţumită. Eu, ca mamă, nu pot să cred aşa ceva. Ea n-a făcut în viaţa ei niciun şantaj. Cred că sunt prostii ale medicilor", a declarat Mărioara Zăvoranu, mama Oanei Zăvoranu, potrivit sursei citate.

Marek a operat-o de cinci ori

- 2005 – Oana Zăvoranu şi-a pus prima pereche de silicoane, de 135 de ml, la Marek Vâlcu
- 2006 – Tot Marek i-a pus implanturi de 180 de ml
- 2007 – La acelaşi doctor, şi-a pus silicoane imense, de 450 ml fiecare
- 2008 – Se roagă de Marek să i le schimbe cu unele mai mici, de 250 ml
- 2009 – Îşi scoate silicoanele de tot la medicul Adina Alberst, întrucât Marek nu era în ţară
- 2011 – După divorţul de Pepe, îşi doreşte din nou implanturi şi apelează la Marek Vâlcu. Acesta îi pune silicoane de 220 ml, iar Oana şi le arată în Playboy în acelaşi an
- 2014 – Zăvo îşi face a şaptea operaţie la sâni, de data aceasta la medicul Kassem Abu Bakr. El i-a pus implanuri de 460 ml, cele mai mari de până acum.

Câţi bani i-a dat Zăvoranca medicului pe care l-a şantajat pentru cele 5 operaţii făcute la el

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1