Oana Zăvoranu: «Nu m-aş mai fi întors din SUA»

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Criză, criză, dar când vine vorba de vacanţe nu se mai uită la bani! Vedetele autohtone au strâns anul trecut ca furnica, unii din concerte, alţii din afaceri sau din televiziune, pentru a-şi permite de Sărbători sejururi de lux în cele mai vestite locaţii turistice din întreaga lume.

Fără să se gândească prea mult, ei s-au uşurat de câteva miliarde de lei pentru a se lăfăi care pe plajele cu nisip fierbinte din cine ştie ce insulă exotică, care în luxul de cinci stele din Dubai, în cartierele celebrităţilor de la Hollywood sau chiar în îndepărtata Antarctică.

Mai citeşte:

Raicu visează la vacanţa exotică, înzăpezită în maşină

Adela Popescu a făcut baie în lapte de cocos

Bambi, în vacanţă cu părinţii, la Viena

Isaiu a mâncat şerpi în vacanţa din Dubai

Andra şi Măruţă nu se pot sătura de Dubai - FOTO EXCLUSIV

Oana Zăvoranu şi creatorul de modă Cătălin Botezatu conduc în topul vipurilor care au spart miliarde de lei pentru a-şi satisface toate capriciile în materie de vacanţe.

Cristi Brancu şi Oana, 7.000 € în Dubai

Cristi Brancu i-a îndeplinit visul soţiei sale, Oana, şi i-a oferit o vacanţă de opt zile în paradisul şeicilor, la Dubai, care l-a costat 7.000 de euro.

Cei doi îndrăgostiţi s-au cazat la un hotel de cinci stele din zona nouă a oraşului şi s-au bucurat de toate minunile posibile: de la plaja pe Palm Jumeirah, până la vizite la cel mai înalt bloc din lume, deja celebrul turn Burj Dubai, şi nu au ratat nici ocazia să cineze în deşert.

Oana şi Cristi au făcut cumpărături în Dubai Mall pentru garderoba noului sezon, de la Burberry, Ferragamo sau Stella McCartney.

Botezatu, 10.000 € în Patagonia şi Antarctica

Cătălin Botezatu s-a certat până şi cu iubita, Bianca, pentru a ajunge pe tărâmurile sălbatice din Patagonia şi Antarctica, toată aventura costându-l pe acesta o groază de bani, mai precis 10 000 de euro.

Cătălin a petrecut Revelionul la Buenos Aires, a vizitat mormântul Evei Peron, soţia preşedintelui Juan Peron, al Argentinei din anii 1940, dar şi Delta Tigre, una din cele mai frumoase delte din lume.

În Patagonia, el a fost în cel mai sudic punct al pământului, gara "Ecstacion del fin del Mundo" (gara de la capătul pământului). A mers apoi cu spărgătorul de gheaţă în Antarctica către unul din cei mai mari gheţari din lume, un peisaj pe care îl văzuse doar la Discovery sau National Geographic.

Loredana, 5.000 € în Tenerife

Loredana a ales ca destinaţie de vacanţă Tenerife, deoarece artista a vrut să se bucure de căldură, să stea la soare: "Am fost pentru prima oară în Tenerife, dar nu prima oară într-o insulă a Spaniei - am mai fost în Ibiza şi Palma de Mallorca. Ne-am cazat într-un hotel în care ne-am simţit ca acasă, deoarece cei de acolo ne-au tratat excelent", a povestit Lori, care a cheltuit, împreună cu familia, aproximativ 5.000 de euro.

Click desktop articole 580x400 p1

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5