Oana Zăvoranu, mărturisiri şocante despre intervenţiile la sâni făcute de Marek Vâlcu: «Eram hidoasă»

Oana Zăvoranu a vorbit în cadrul unui interviu acordat Observatorului Antenei 1 că în urma numeroaselor intervenţii la sâni făcute de medicul Marek Vâlcu se simţea hidoasă.

Oana Zăvoranu a spus că nu a fost niciodată mulţumită de operaţiile făcute de medicul estetician Marek Vâlcu. Mai mult decât atât, bruneta susţine că de-a lungul celor şapte operaţii a avut momente în care se simţea hidoasă şi penibilă.

„Sunt oameni în jurul meu care pot confirma că eram hidoasă. Dar, nu puteam veni la voi la televizor şi să vă spun: «Sunt hidoasă». La artistul ăsta m-am operat prima dată prin 2003. Eu l-am făcut celebru. Am încercat să ascund faptul că eram nemulţumită de silicoanele mele. Simţeam că sunt penibilă şi hidoasă. A 7 a oară mi-a adus la cunoştinţă că aveam acolo nişte chinezării îngrozitoare", a spus Oana Zăvoranu la Observatorul de la ora 19:00.

În cadrul aceluiaşi interviu, Zăvoranca a mărturisit că a trecut prin momente cumplite când nu a avut bani nici de mâncare.

„Au fost zile în care nu aveam bani nicio băutură la doză. Beam apă de la chiuvetă şi veneau prieteni care-mi aduceau mâncare. Niciodată intenţia mea nu a fost să şantajez pe cineva", a mai spus fosta soţie a lui Pepe.


 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1