Oana Zăvoranu, despre căsătoria lui Pepe cu Pastramă: «Nu le dau 365 de zile împreună»

Citeste tot despre: 

Oana Zăvoranu nu se poate abţine să nu comenteze despre căsătoria lui Pepe cu Raluca Pastramă, eveniment care va avea loc astăzi la un centru de evenimente din Capitală.

Fosta soţie a lui Pepe este convinsă că mariajul lcântăreţului este o mare mascaradă, pusă la cale din motive ce nu au nicio legătură cu iubirea.

Mai mult, spune Zăvoranca, cei doi nu vor sta împreună, ca şi soţi, nici măcar un an de zile.

„Măruţă nu ştie că îi va năşi pentru o scurtă perioadă. Nu le dau 365 de zile împreună! Nu cu un copil, cu 10 copii! Pentru că e o căsătorie forţată, unde nu există dragoste, compatibilitate, înţelegere, ci doar înşelăciune din partea ei, care i-a spus că e borţoasă când nu se mai putea face nimic, şi răzbunare prostească şi distructivă din partea lui, pentru a arăta lumii cât de fericit şi de împlinit e el la nici un an de la despărţirea de mine”, a declarat Oana Zăvoranu pentru ziarul Ring.

Pepe se însoară astăzi cu Raluca Pastramă, însărcinată în cinci luni cu fetiţa lui. Naşi le vor fi Andra şi Cătălin Măruţă


Trebuie să stea cu o femeie pe care nu o iubeşte

Oana Zăvoranu consideră că Pepe încă mai are sentimente pentru ea, deoarece acesta s-a arătat foarte afectat după ce a văzut-o plângând în emisiunea "Acces Direct". Bruneta spunea atunci, cu ochii în lacrimi, că şi-ar fi dorit să rămână prietenă cu Pepe.

"Nu cred că se răzbună pe mine făcând treaba asta (căsătoria – n.r.), ci mai mult pe el, pentru că trebuie să stea cu o femeie pe care nu o iubeşte, într-o căsnicie nedorită şi cu un copil băgat pe gât. Până la urmă, oricât de rău mi-ar părea mie pentru el că se află în situaţia asta - şi eu ştiu mai bine decât oricine circul acesta fericit pe care îl afişează -, el e cel sacrificat. Pepe poate fi un tip extrem de distructiv chiar cu el însuşi. După emisiunea în care am lăcrimat, mi s-a transmis că Pepe a fost extrem de bulversat şi timp de câteva ore nu s-a putut vorbi cu el. Pe el nu-l lasă indiferent că eu am recunoscut că el îmi lipseşte uneori şi că aş fi dorit să rămânem prieteni, şi nu duşmani”, susţine Oana.

Procesele cu fostul soţ continuă

Pe lângă discuţiile despre fericirea fiecăruia, Pepe şi Oana au de rezolvat câteva dosare în instanţă, în care amândoi de acuză reciproc de jigniri sau, în cazul Oanei, de violarea corespondenţei.

"El are un dosar îndreptat împotriva mea în care vrea 100.000 de euro, ţine-te bine, nu pentru el, ci să-i doneze la o casă de copii, pentru că l-am făcut ţigan şi poponar. Dar eu am făcut treaba asta într-un spirit de glumă, pentru că el purta nişte pantaloni verzi, roz şi galbeni. Mai interesant e dosarul pe care îl am eu împotriva lui Pepe şi a lui Măruţă pentru violarea corespondenţei, şantaj şi ameninţare, dosar care se află acum la DIICOT, adică chestii serioase. Eu vreau să facem pace, să renunţăm amândoi la procese şi să nu ne mai lungim prin tribunale. Nu i-am spus-o direct, ci l-a televizor. N-a vrut”, a mai declarat Oana pentru sursa citată.


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1