Oana Zăvoranu, către Pepe: «Nu-i urez Ralucăi "Casă de piatră" pentru că nu o cunosc»

Oana Zăvoranu şi-a călcat asearpe orgoliu şi, invitată în emisiunea "Un show păcătos", i-a urat fostului ei soţ "Casă de Piatră".

În urma unui dialog presărat cu ironii şi cu insinuări acide, Oana şi Pepe au convenit să rămână în relaţii amiabile, deşi nu şi-au spus niciun cuvânt timp de un an de zile.

După ce i-a urat "Casă de piatră" proaspătului însurăţel, Oana a mărturisit că Ralucăi nu-i poate dori acelaşi lucru deoarece, nefiind invitată la cununie, nu a avut ocazia să o cunoască personal. «Eu îţi urez ţie "Casă de piatră" în general. Mi-e greu să-i urez "Casă de piatră" cuiva pe care-l nu-l cunosc», a spus Oana.

Luat prin surprindere de fosta soţie, Pepe şi-a adus totuşi aminte de relaţiile Oanei din trecut, printre care se numără şi cea cu Tudy, bărbatul pentru ei au divorţat. "Eu nu am avut o problemă decât cu relaţia ei cu Tudy. Nu m-am luat nici de relaţia ei cu Mirco, nici de Stefănel ăla sau cum îl cheamă, nici de actualul", i-a transmis el.

"Dacă tu te-ai căsători eu nu ţi-aş ura Casă de piatră doar ţie, ci la amândoi", a mai spus Pepe.

Fosta doamnă Pascu a ţinut să-i reamintească lui Pepe că şi ea este o femeie foarte orgolioasă, iar decizia de a lăsa în spate ranchiuna dintre ei a fost una luată cu greu.

«Eu am fost fată fină şi ţi-am urat "Casă de piatră". Deja este prea mult pentru mine că am făcut-o», a completat Oana.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1