Oana Zăvoranu, bătută şi la un pas de viol!

Fosta soţie a lui Pepe susţine că a fost bătută şi la un pas să fie violată. Vedeta este speriată şi încă nu îşi revine din şoc!

Oana Zăvoranu a intrat în panică după ce a fost agresată de proprietarul apartamentului din zona Dorobanţi, unde locuia.

Bruneta s-a luat la ceartă cu proprietarul după ce acesta i-a cerut banii pe chirie, iar de aici scandalul a degenerat. Zăvo a fost acuzată că nu şi-a mai onorat plăţile de câteva luni, iar acest lucru l-ar fi scos din sărite pe proprietar.

Oana susţine că a fost bătută şi a fost la un pas sa fie violată de către acesta. În cele din urmă cei doi au ajuns miercuri la Secţia 1 de poliţie din Bucureşti, unde au depus o plângere unul împotriva celuilalt, conform ADPM.

«M-a făcut ţigancă şi prostituată»

«Eram la uşă în sutien şi chiloţi, îmi luasem la revedere de la o prietenă şi de la menajeră! Nu am mai apucat să închid uşa pentru că acest derbedeu a intrat peste mine în casă. Mai bine zis s-a furişat în casă! Povestea a început în urmă cu trei luni, eu am spus că nu vreau să mai plătesc chiria începând cu luna octombrie pentru că am probleme cu termopanele din dormitor şi instalaţia sanitară. I-am spus să se ocupe de toate astea, dar nu a ţinut cont de nimic şi a venit să-mi facă scandal. Vă daţi seama,  a pus un fototliu în faţa uşii, dar a dispărut când am vrut să chem poliţia. M-a făcut ţigancă, uşuratică şi prostituată. Când am venit i-am spus să iasă afară pentru că sunt în chiloţi, dar nu a vrut», a povestit Oana la Kanal D.

«Cine dracu' o violează pe ea?»

Pe de altă parte, proprietarul susţine că nimic din ceea ce Oana a spus nu este adevărat! Bărbatul, care este de origine sârbă, susţine că vedeta a început să-i vorbească urât şi apoi l-a muşcat.

«Ea mi-a spus să stau în bucătărie că e în chiloţi şi sutien şi m-am dus fără să mă uit la ea. Nu am avut niciun gând rău. Am vrut doar să-mi iau banii pe chirie. Dar s-a enervat, că e nebună! Apoi m-a muşcat de deget. Când am văzut ce face am luat-o de păr că mă durea degetul. M-a ameninţat şi mi-a spus că este persoană publică şi că o să-mi facă rău. Nu ştiu ce are femeia asta! Cine dracu' o violează pe ea? Poate dracu' de la Gara de Nord. Nu ştiu ce să mai spun, aduce pe unul şi altul noaptea în casă. Numai zgomote se aud din casa aia: ah-ha-ah-ha-ha!», a povestit Naty, proprietarul Oanei Zăvoranu.

«Cred că a avut erecţie pe interior»

Oana Zăvoranu a continuat declaraţiile miercuri noapte, la Antena 1.

"Proprietarul casei unde locuiesc a venit peste mine că l-au năpădit hormonii. Noroc că fac sport şi am putut să-l înlătur, că altfel... La 70-75 de ani e moartea pasiunii. Cred că a avut o erecţie în interior!", a povestit ea.

Citeşte mai multe detalii aici.


Mai citeşte:

Oana Zăvoranu aproape să piardă casa unde a copilărit

Oana Zăvoranu, despre Şerban Huidu: «Haimanaua asta nu a făcut mare lucru. A omorât şi el trei oameni!»

Oana Zăvoranu despre Huidu: «Să dispară acest individ care nu foloseşte la nimic bun»

Oana Zăvoranu se simte singură? A postat poze cu ea în sânii goi! FOTO