Oana Roman nu mai suportă jignirile şi răutăţile: «Nu am deranjat pe nimeni cu nimic»

Oanei Roman i-a ajuns răbdarea la limită. Sătulă de jignirile pe care le primeşte frecvent din partea unor oameni care nu o cunosc şi cărora nu le-a făcut niciun rău, ea s-a "spovedit" prietenilor virtuali pe care îi are pe Facebook.

Fiica lui Petre Roman s-a izbit mereu de prejudecăţi atât din cauza aspectului ei fizic, cât mai ales din cauza familiei privilegiate din care provine.

Deşi a încercat de nenumărate ori să demonstreze că este capabilă să se descurce cu forţele proprii, aceste idei preconcepute nu au dispărut, ba chiar s-au accentuat.

"Îmi doresc să am parte de sănătate şi împlinire într-o măsura comparabilă cu cantitatea de prieteni care m-au trădat şi cărora le-am făcut numai bine, cu cantitatea de jigniri şi înjurături şi răutate pe care o primesc de atâţia ani, din partea unor oameni care nu mă cunosc şi pe care nu i-am deranjat niciodată cu nimic! E atât de uşor să arunci cu noroi în cineva despre care ai păreri preconcepute şi superficiale! Norocul meu e cam am prieteni buni şi frumoşi şi merg pe drumul meu înainte. Satisfacţia mea e că în acest spaţiu unde scriu aici pe Facebook, proporţia celor care vorbesc frumos şi din suflet şi cu bun simţ, e infinit mai mare decât a celor care varsă răutăţi şi jigniri! Sunt norocoasa până la urmă şi vă mulţumesc!", le-a scris Oana prietenilor ei de pe reţeaua de socializare.