Oana Lis, Revelion fără Viorel! Cu cine şi-a petrecut noaptea dintre ani

CLIIMA20140101_0014_1.jpg

Oana Lis (foto: facebook)

Oana Lis pare să fi uitat de soţul său pentru o noapte şi să fi ales să-şi petreacă noaptea de Revelion alături de prieteni dragi. Soţia lui Viorel Lis şi-a împânzit conturile de socializare cu fotografii de la petrecerea de Revelion.

Dacă în urmă cu câteva săptămâni spunea că este disperată şi că nu vede viaţa fără Viorel, care este grav bolnav, de Revelion, Oana a uitat de acesta.

Se pare că Oana a spus pentru o seară „NU" problemelor, şi-a lăsat soţul bolnav acasă şi a plecat să se distreze alături de prieteni vechi. Aceasta le-a mărturisit prietenilor ei virtuali că noaptea dintre ani trebuie petrecută împreună cu persoanele speciale din viaţa fiecăruia.

"Va urez La multi ani fericiti!!! Si o petrecere frumoasa, caci Revelionul trebuie sa l faci cu persoanele cele mai importante din viata ta....sau cu cine te simti tu cel mai bine....Asa sa fie....Va puup", a scris Oana pe Facebook.

Blonda şi-a împânzit pagina de socializare cu fotografii de la petrecere. Aceasta a fost toată seara pusă pe şotii şi s-a pozat împreună cu prieteni precum Fuego, Mihai Constantinescu.

"Nici un An fara prietenul meu drag Fuego!!!!", le-a mai spus soţia lui Lis.

Zoom
Oana Lis (foto: facebook)

Zoom
Oana Lis (foto: facebook)

Zoom
Oana Lis (foto: facebook)

Zoom
Oana Lis (foto: facebook)