O româncă de nepreţuit: 2.000 de cămile pentru Mirela Stelea, în Maroc

Citeste tot despre: 

„Sezonul" vacanţelor deja a început pentru designerul Mirela Stelea. După ce şi-a lansat o nouă colecţie de rochii şi un magazin online, vedeta a plecat pentru şase zile la Maroc. A fost însoţită de naşii ei, soţul, Bogdan Stelea, fiind prins la Bucureşti cu treabă.

A ales Marrakech, un oraş plin de tradiţie din centrul Marocului. Experienţa trăită acolo a fost una "extremă".

"M-am cazat într-un hotel luxos de 5 stele, însă odată ce am păşit în afara lui, la plimbare, m-a izbit imaginea străzilor. Am fost marcată de sărăcia şi dezordinea în care trăiesc locuitorii. Era un haos de nedescris. Nimeni nu respectă regulile de circulaţie, pe străzi vedeai atât maşini, cât şi biciclete, căruţe trase de asini şi oameni transportaţi cu roaba. La prima vedere, pare înspăimântător, însă este o experienţă fascinantă", ne-a declarat, la întoarcere, designerul.

O altă experienţă interesantă a trăit-o în grădinile Majorelle, supranumite Yves Saint Laurent. "Acolo sunt cultivate sute de specii de plante şi zeci de specii de păsări. E un loc de vis".

Trebuia să ajungă şi în bazarul din oraş. Chiar dacă era aglomerat şi plin cu tot felul de nimicuri, avea farmecul său. Mirela a intrat în jocul specific al comercianţilor şi a negociat marfa, reuşind să obţină un preţ chiar mai mic de jumătate faţă de cel oficial. Nu ştim cât de încântată a fost în momentul în care i s-a pus chiar ei preţ.


După multe complimente din partea localnicilor, unii, mai îndrăzneţi, s-au oferit să o cumpere, oferind, în glumă, 2.000 de cămile naşilor ei. Doar-doar să se poată însura cu ea. Cum naşii nu aveau ce să facă în România cu sărmanele patrupede, târgul a fost refuzat.

Oferte de vacanţă

Revelion în Maroc, 8 nopţi cazare cu mic dejun la hoteluri de 4* (în Casablanca, Marrakech şi Fez), un prânz şi 6 cine, transport cu avionul, transferuri, plecare pe 28 decembrie, 945 euro/persoană. Nu sunt incluse taxele de aeroport (265 euro) şi cina festivă de Revelion (obligatorie, 115 euro/persoană). www.paralela45.ro.

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1