O actriţă s-a sinucis din cauza lui Salman Khan?!

Citeste tot despre: 

Nenorocirile continuă să se abată asupra cuplului Iulia Vântur (29 de ani) - Salman Khan (47 de ani)! Ieri, mama actriţei Jiah Khan, Rabiya Amin Khan, l-a acuzat pe Salman că a despărţit-o pe fiica ei de iubit şi că din cauza lui aceasta şi-a pus capăt zilelor în urmă cu mai bine de o săptămână.

Viaţa lui Salman Khan e un veritabil film de Bollywood, iar Iulia Vântur este prinsă în mijlocul lui! După ce luni a răsuflat uşurat că judecătorii au amânat decizia în dosarul în care este acuzat de omor din culpă, după ce a trecut cu maşina peste cinci oameni, în 2002, Salman Khan este iar luat la ţintă.

Rabiya Amin Khan, mama actriţei de 25 de ani, Jiah Khan, care s-a sinucis la 3 iunie 2013, spânzurându-se în apartamentul ei din Juhu, India, susţine că iubitul Iuliei Vântur l-ar fi împins pe prietenul fiicei sale să se despartă de aceasta.

Conform „Times of India", Khan ar fi discutat „ca de la bărbat la bărbat" cu Suraj Pancholi, care avea o relaţie de mai bine de un an cu Jiah, şi l-ar fi convins să nu se căsătorească. Ba mai mult, i-a promis un rol în filmul „Eroul" pe care urmează să îl producă şi i-a explicat că „relaţia cu Jiah nu e bună pentru cariera lui". Mama actriţei a declarat pentru „Bollywood Life" că a depus plângere împotriva fostului iubit al fiicei. Acesta a fost arestat ieri şi dus la poliţie, unde a fost acuzat că e direct implicat în moartea tinerei actriţe.

Presa indiană insinua faptul că în scrisoarea de adio lăsată de Jiah Khan era menţionat faptul că „viaţa ei nu mai are nici un rost pentru că atât cariera cât şi latura personală sunt compromise definitiv". Părinţii tinerei l-au acuzat pe Suraj că „a abuzat-o pe Jiah" şi le-au cerut anchetatorilor să analizeze cu atenţie paragrafele din scrisoarea sinucigaşei în care aceasta atrage atenţia asupra unui bărbat pe care nu-l numeşte, dar care „vrea să-i distrugă viaţa şi este extrem de puternic".

„Relaţia dintre Salman Khan şi Suraj e una bazată pe respectul dintre elev şi profesor. Când Suraj i-a cerut voie lui Salman să fie cu Jiah, acesta s-a enervat îngrozitor. I-a zis că-i face rău carierei şi i-a spus să pună punct imediat relaţiei. Tânărul s-a şi executat, chiar dacă o iubea", a declarat mama fetei, pentru "Mumbai Mirror". În momentul în care a semnat că va juca în filmul lui Salman Khan, Suraj i-a pecetluit destinul iubitei sale care s-a sinucis. Ştia că în acel moment cariera sa eşuase la doar 25 de ani.

Până să plece în India, Iuliei îi mergeau toate ca pe roate

Până să se cupleze cu Salman Khan, care are destule necazuri, Iulia Vântur a fost dintotdeauna o răsfăţată a sorţii. Atât profesional, cât şi pe plan sentimental toate i-au mers strună. A început să muncească de la 15 ani, dar a avut numai slujbe care i-au plăcut. Iulia şi-a câştigat primii bani din modeling, fiind manechin, iar apoi instructor pentru tinerele care aspirau să urce pe podium.

La 19 ani, frumoasa moldoveancă, originară din Iaşi, a făcut o schimbare importantă în viaţa profesională. I s-a dat pe mână propria emisiune la o staţie tv locală. A fost rampa ei de lansare în lumea televiziunii, în scurt timp trecând la pupitrul ştirilor PRO TV Iaşi, după care a fost transferată la Bucureşti. În Capitală, Iulia a avut şansa de a promova în scurt timp, de la ştiri ajungând să prezinte una dintre cele mai de succes producţii tv, „Dansez pentru tine".

Iulia a înlocuit-o pe Olivia Steer, care fost gazda primei ediţii a concursului. Între timp, blonda a început o frumoasă poveste de dragoste cu Marius Moga, care a durat patru ani. Chiar dacă relaţia lor s-a încheiat în vara lui 2011, Iulia nu a dus niciodată lipsă de admiratori. Printre burlacii râvniţi de multe femei care i-au făcut curte s-a numărat şi manechinul Bogdan Vlădău.


ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1