Nuntă mare în familia Băsescu! Elena se căsătoreşte astăzi cu iubitul ei, Bogdan

CLIIMA20091117_0202_1.jpg

Elena şi Bogdan au petrecut o vacanţă romantică, vara aceasta, în Beirut

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Zi importantă în familia prezidenţială. Elena Băsescu, fiica cea mică a preşedintelui, se căsătoreşte astăzi cu Bogdan Ionescu. La nuntă, printre cei 600 de invitaţi, se vor afla şi foarte mulţi politicieni, în special din PDL, partidul din care face parte şi mezina şefului statului.

Cununia civilă este programată pentru ora 12 şi va fi oficiată, cel mai probabil, de primarul Neculai Onţanu. În această după amiază va avea loc şi ceremonia religioasă, la Catedrala Sf. Spiridon Nou din Bucureşti, după care va fi urmată de o petrecere la Palatul Snagov, într-un cort special amenajat, în grădina acestuia.

Pregătirile pentru nuntă au transformat peluza palatului Snagov într-un furnicar încă de la prima oră. Angajaţii au înţeles că nunta fiicei preşedintelui trebuie să fie perfectă.

Cortul va fi împodobit cu trandafiri, bujori şi hortensii în tonuri de roz fane, culoarea-tematică a întregului eveniment, la care sunt aşteptaţi 600 de invitaţi. Invitaţii se vor bucura de un meniu pe alese: caviar, pastă de jambon, ruladă de curcan, pulpă de viţel, alături de mâncăruri tradiţionale: sărmaluţe în foi de viţă şi de varză, costiţă, mămăliguţă şi smântână. Cei care vor întreţine atmosfera vor fi Aurel Tămaş, Călin Geambaşu, Smiley Band şi un DJ.

În toată perioada de dinainte de nuntă, Elena a stat la vila Lac 3, alături de familie, chiar dacă deţine un apartament în capitală. Asta poate pentru a respecta tradiţia, care spune că ginerele şi naşii vin să ia mireasa de acasă, de la părinţi.


Click desktop articole 580x400 p1

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5