Nu ai fi crezut că Trăistariu este în stare să facă aşa ceva cu părul care-i cade!

Mihai Trăistariu a vorbit într-un recent interviu despre felul în care se simte după intervenţia chirurgicală asupra scalpului său şi a recunoscut că are un obicei destul de ciudat.

"Strâng firele de păr care îmi cad şi am grijă în continuare să urmez indicaţiile date de medicii turci. În foarte scurt timp îmi va creşte din nou părul şi vreau să lansez şi un proiect muzical în care să apar cu noul look. Sper ca această schimbare să-mi poarte noroc pentru că eu, ca artist, cred că în muzică e foarte importantă vocea, dar la fel de mult contează şi imaginea", a spus Mihai Trăistariu, potrivit Ring.

Artistul recunoaşte că această schimbare l-a umplut de optimism şi are energia necesară pentru o perioadă nouă a carierei sale. El a recunoscut că a finalizat deja piesa pe care o va lansa curând şi, pe lângă angajamentele pe care le are de onorat, se gândeşte şi la filmarea clipului.

"Am deja piesa gata şi sunt convins că va ajunge hit. În privinţa videoclipului, va fi unul de imagine pentru că nu am apărut până acum aşa", a adăugat el, potrivit sursei citate.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1