Noi dezvăluiri: «Mai multe întâlniri între Bianca şi Adi s-au petrecut în casa mea, se comportau ca doi îndrăgostiţi»

CLIIMA20101115_0173_1.jpg

(Foto: Facebook.com)

Cezar, finul fotbalistului Adrian Cristea, a intrat în direct prin telefon în emisiunea WOWbiz de la Kanal D, unde a povestit care este relaţia dintre Bianca şi Adrian, la acest moment.

Bărbatul a mărturisit că roşcata şi fotbalistul s-au întâlnit de nenumărate ori la el în casă, unde s-au comportat ca doi îndrăgostiţi veritabili.

"Nu vreau să creez nicio disensiune în cuplul Victor Slav şi Bianca. Îl respect pe Victor, dar eu spun că asta s-a întâmplat. Mai multe întâlniri între Bianca şi Adi s-au petrecut în casa mea. Ei au fost împreună la un prieten comun de-al meu, la un grătar. Între ei a fost o dragoste dintr-aceea care îţi dă fiori. Eu afirm cu tărie că Bianca îl iubeşte pe Adi, iar pe Victor îl iubeşte platonic, aşa. Ea mi-a spus mie şi sotiei mele că şi acum îl iubeşte enorm pe Adi şi că i se face pielea găină de fiecare dată când îl vede. Cu el a avut o dragoste plină de năbădăi. De câte ori se vedeau la noi, se comportau ca doi îndrăgostiţi adevăraţi, se ţineau în braţe, se sărutau, tot", a declarat acesta.

Pentru a fi sigur că toată lumea a înţeles despre ce e vorba în acest scandal mediatic, Cezar a făcut şi alte dezvăluiri despre relaţia lui Cristea cu Bianca.

Bianca şi Victor se pregătesc de nuntă. Oare va mai avea loc după ultimele dezvăluiri despre roşcată?

CLIIMA20130221_0173_1.jpg

Bianca si Victor, un cuplu elegant (FOTO: Dorin Constanda)

"Ea pe 11 iunie a fost la mine acasă, la ziua mea. A venit acolo şi i-a reproşat lui Adrian că s-a culcat cu cineva din lumea mondenă. I-a spus asta şi apoi a plecat. Ea oricum nu mai poate de dorul lui. Ei vorbeau şi în perioada în care el era în Belgia. Eu am vorbit pentru că m-am simţit dator pentru mama lui Adrian care suferă enorm. Într-un fel m-aş bucura ca Victor să o ia de nevastă, să se spele cu ea pe cap", a afirmat acesta.

Denisa Nechifor, fosta iubită a lui Adrian Cristea şi mama copilului său, a fost invitată în emisiune şi a dezvăluit că şi ea ştia despre întâlnirile dintre cei doi.

"Cert este ca cineva minte şi trebuie să aflăm cine o face.  I-am spus mereu lui Adi să o ia dacă o iubeşte. Suferă prea multă lume, aşa că ar trebui să se oprească o dată", a  spus aceasta.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1