Nicuşor Coroama, fost concurent la Masterchef, atacă PRO TV, după ce a fost violent cu soţia sa! Uite ce spune!

Nicuşor Coroama, fost concurent la emisiunea Masterchef, s-a remarcat după ce a avut o reacţie foarte agresivă la adresa soţiei sale, în cadrul emisiunii «Patru nunţi şi o provocare», unde a jignit-o făcând-o «curvă» şi «panaramă».

CLIIMA20130913_0057_1.jpg

Nicusor Coroama s-a purtat urat cu nevasta lui, Geta (captură)

Acest lucru a făcut ca multă lume să reacţioneze în consecinţă, condamnându-l pentru comportamentul său. În urma acestor lucruri, Nicuşor a început să acuze, la rândul lui, PRO TV-ul. Astfel, fostul concurent de la Masterchef, susţine că au fost redate doar anumite fragmente din discuţia pe care a avut-o cu soţia sa, Geta şi că producătorii emisiunii nu i-au permis să plece, în ciuda faptului că avea un deces în familie.

"Va rog frumos, cei care ma criticati si ma injurati ar trebui sa va puneti un semn de intrebare,de ce am facut circul acela la emisiune, nu vorbiti in necunostinta de cauza. Este adevarat tot ce ati auzit acolo, am spus acele vorbe, dar la nervi. Voi nu stiti de la ce a pornit toata povestea. Eu cred ca oricare din voi, daca erati in locul meu si daca ati fi aflat atunci ca cineva drag din familie a murit, ati fi reactionat mai rau decat mine.

Dupa ce am primit acea veste am vrut sa las toata emisiunea si sa o iau pe Geta si sa plecam acasa, dar cei din echipa Pro TV nu i-au dat voie nici Getucai si nici mie, mi-au spus ca nu ii intereseaza ce am eu acasa si ca o sa mergem cand vor ei. Asta ar fi un prim motiv de la care eu m-am enervat. Ce s-a dat in emisiune s-au dat doar partile rele, partile care le-au convenit lor.

Au vrut sa ma degradeze din cauza ca nu am fost de acord cu anumite lucruri propuse de ei. De exemplu, nu am fost de acord cu nunta intre gay, nu am fost de acord cu promovarea lor. Inca o data vreau sa spun: recunosc ca am vorbit foarte urat cu Geta si imi asum vina. Eram prea nervos si nu mi-am dat seama ce fac, dar asta nu inseamna ca s-au mai intamplat lucruri de astea sau o sa se mai intample. Cam atat am de spus.... Nu judecati fara sa stiti motivul sau motivele..., ca au fost mai multe. Multumesc!", a scris Nicusor Coroama, pe Facebook.