Nicu Gheară, chef cu 200 de vedete

Marţi, cu ocazia aniversării a 47 de ani, Nicu Gheară a avut parte de o petrecere fastuoasă la care s-au adunat 200 de invitaţi, majoritatea vedete. Cheful s-a ţinut într-o staţiune montană din Austria, Stanglwirt, într-un hotel superluxos, Kitzbuhel.

 Miliardari de top şi personalităţi străine, fini de-ai afaceristului, prietenii, în frunte cu familia sa, toţi au venit să-i ureze „La mulţi ani!".

Şi Marcel Pavel a ţinut un minirecital la petrecerea bunului săi prieten

CLIIMA20130117_0071_1.jpg

Roxana Nemeş a cântat câteva melodii suave pentru afaceristul Nicu Gheară (FOTOGRAFII: ARHIVA PERSONALĂ)

Petrecerea a început după miezul nopţii, pentru că înainte, cei de la postul Fashion TV i-au pregătit o surpriză aniversatului. În cadrul show-ului Fashion Winter Festival au avut loc prezentări de modă ale unor creatori precum Clara Rotescu, Cătălin Botezatu, Mihai Labu sau Laura Olteanu.

Toţi musafirii au călătorit până în Austria pe banii afaceristului

CLIIMA20130117_0072_1.jpg

Roxana Nemeş a cântat câteva melodii suave pentru afaceristul Nicu Gheară (FOTOGRAFII: ARHIVA PERSONALĂ)

La cheful afaceristului au cântat zeci de artişti români, printre care Marcel Pavel, Roxana Nemeş, Julia Jianu sau Ildiko. Mâncăruri sofisticate, şampanie scumpă, dar şi un tort imens cu fructe au făcut parte din meniul cu care s-au răsfăţat musafirii, iar spre dimineaţă aceştia au dansat pe muzică machedonească, preferata lui Nicu Gheară.

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1