Nico, siluetă de invidiat. Află ce dietă a urmat artista!

CLIIMA20121201_0011_1.jpg

Nico: FOTO Facebook
Citeste tot despre: 

Nico a simţit că este timpul să mai scape de câteva kilograme în plus care se acumulaseră în ultimul timp. Cântăreaţa nu a apelat la un nutriţionist, ci a hotarât să urmeze o dietă celebră, însă destul de drastică.

Regimul alimentar dificil i-a dat ceva bătăi de cap artistei. După ce a urmat dieta Dukan, vedeta mărturiseşte că „are câteva ameţeli suspecte".

„Am slăbit acum cu ajutorul dietei Dukan. Nu ştiu dacă este foarte grea, dar am câteva ameţeli şi asta nu e în regulă. O să consult un nutriţionist să văd dacă este ok ce am făcut sau nu. Eu sunt mulţumită! Probabil este doar o lipsă de vitamine. Nu cred că este din cauza dietei pentru că mănânc proteine foarte multe, chiar şi lactate. Eu sunt răcită de trei săptămâni şi nu-mi revin, cânt mai greu, dar este ok", a declarat Nico la emisiunea Începe Bahmu de la Antena 2.

Dieta Dukan este o dietă simplă, scurtă, foarte populară în întreaga lume şi ale cărei rezultate se promit a fi fantastice, respectiv 10 kilograme în 14 zile. Regimul a fost descoperit de nutriţionistul Pierre Dukan şi constă în faptul că slăbeşti consumând doar proteine pure.

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1