Nico a dat greş cu dieta Dukan. A făcut criză de spasmofilie

În ultima vreme, tot mai multe vedete urmează dieta Dukan, care le promite rezultate spectaculoase într-un timp foarte scurt. Cu toate acestea, miraculosul regim nu funcţionează în cazul tuturor, iar cântăreaţa Nico este cel mai bun exemplu în acest sens.

Pe lângă faptul că nu a slăbit un gram cu dieta Dukan, aceasta a reuşit să câştige 4 kilograme în greutate şi să-şi pună sănătatea în pericol.

"Dieta Dukan nu a funcţionat la mine. Am pus 4 kilograme şi am făcut şi o criză de spasmofilie cumplită, m-am speriat cumplit. Cred că e vorba şi de genă pentru că mămica mea a fost plinuţă şi se pare că o moştenesc", a declarat aceasta.

Nico trage din greu la sala de forţă pentru a da jos kilogramele în plus

CLIIMA20130729_0072_1.jpg

Nico trage din greu la sala de forţă, pentru a da jos kilogramele în plus (captură: Acasă TV)

Nico a mărturisit pentru Acasă TV că nu mai consumă pâine de foarte mult timp şi că face cât de mult sport poate, dar a recunoscut că nu se poate abţine de la anumite plăceri culinare.

"Am terminat de mult cu pâinea. Aveam perioade când mâncam o pâine pe zi, acum nu îmi vine să cred când mă gândesc. Însă o dată pe săptămână mănânc o mini amandină, prăjitura mea preferată. Nu mă pot abţine. Totul este să faci sport, să ieşi în parc cu bicicleta, orice. Eu am un prieten foarte bun care iese cu mine cu bicicleta", a spus aceasta.

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1