Nepoata lui Ilie Năstase: «M-au dat afară de la Antena 1 pentru că am salon erotic»

Citeste tot despre: 

Statutul de vedetă are şi dezavantaje. O simte pe pielea ei şi Alice Martinov, nepoata lui Ilie Năstase. Aceasta a fost concediată de la Antena 1, unde lucra ca dansatoare la „Acces Direct". Motivul? După ce Click! a anunţat că bruneta îşi deschide salon de masaj erotic, şefii au decis să o pună pe liber.

Una caldă, alta rece pentru Alice Martinov. A cu­­noscut celebritatea, atunci când a mărturisit că e nepoata lui Ilie Năstase, însă şefii săi de la Antena 1 au dat-o afară fără să stea pe gânduri, atunci când au aflat că îşi deschide salon de masaj erotic.

Mai citeşte:

Nepoatei lui Ilie Năstase i-au îngheţat sfârcurile pe stradă - FOTO

«Unchiul Ilie Năstase m-a făcut celebră!»

Nepoata lui Năstase, cu chiloţeii la vedere

Click! v-a prezentat pe larg povestea ascensiunii frumoasei Alice. Ea a intrat în centrul atenţiei după ce s-a afișat cu unchiul Ilie Năstase într-un club

Din noiembrie, Alice a lucrat ca dansatoare în cadrul emisiunii „Acces Direct", iar de curând fusese promovată la statutul de asistentă, alături de Raluca Ogică.

La începutul lunii martie, contractul său cu postul din Băneasa a expirat şi, în ziua în care trebuia să îl reînnoiască, a fost anunţată că nu mai este nevoie de serviciile sale: „Am fost chemată în birou de şeful meu, care mi-a spus că nu mai putem colabora, deoarece aduc o imagine negativă asupra emisiunii. Faptul că îmi deschid săptămâna viitoare un salon de masaj nu a fost pe placul nimănui. Am explicat că eu sunt doar patron, nu maseuză, însă nu i-a interesat", a declarat Alice Martinov, pentru Click!

Alice și unchiul ei, Ilie Năstase, s-au relaxat în club chiar de Ziua Îndrăgostiţilor

Surse din Antena 1 ne-au mărturisit că un aport important în luarea acestei decizii de către şefii Antena 1 l-ar fi avut Amalia Năstase, enervată la culme că soţul său s-a afişat într-un club cu nepoata lui: „Nu văd de ce ar face Amalia acest lucru. Nu o cunosc şi nu cred că e supărată pe mine. Cu unchiul meu vorbesc săptămânal, îi cer câte un sfat, atunci când am nevoie", ne-a mai spus dansatoarea.

Alice a devenit celebră după ce a fost surprinsă la un eveniment monden alături de Ilie Năstase. Fostul mare tenismen aflase recent că îi este rudă, însă tânăra a ajuns rapid în „lumina reflectoarelor".

De altfel, relaţia lor este din ce în ce mai strânsă. Acum, ea este curtată intens de organizatorii de evenimente, care o doresc pe podium în calitate de manechin.

Uite ce partener de  afaceri are Alice!

Partenerul de afaceri al lui Alice Martinov, Hamude, şi-a demonstrat calităţile de stripper într-un show incendiar, de 1 Martie.

El a ales o domnişoară din public, a chemat-o pe scenă, a aşezat-o pe un scaun, i-a luat acesteia mâna şi a băgat-o în chiloţi. Aceasta a căzut în extaz când a atins penisul lui Hamude.


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1