Natalia Mateuţ are iubit grec şi se mută singură

Natalia vrea să înceapă să traiască precum un om matur. Primul pas este părăsire casei părinteşti şi mutarea într-un apartament numai al ei. Al doilea pas a fost găsirea unui iubit potent financiar.

Ajunsă la 19 ani, Natalia şi-a dorit să zboare din cuibul părinţilor, motiv pentru care a achiziţionat din banii tatălui, fostul dinamovist Dorin Mateuţ, un apartament de pe Şoseaua Nordului.

Pe acesta a achitat 400.000 de euro, urmând să se mute chiar înainte de ziua ei, pe 17 decembrie, anunţă ziarul Naţional.

„Mă voi muta singură pînă la ziua mea, pentru că vreau să arăt tuturor că mă pot descurca singură. Apartamentul l-a cumpărat tata", a menţionat Natalia pentru

La capitolul relaţii, Natalia a pus piciorul în prag tunând: "Sunt foarte supărată că se interpretează că aş avea relaţii cu amici de-ai mei. Mă văd cu cineva, însă vreau să păstrez totul secret."

Cei de la „Naţional" au aflat că iubirea secretă a domnişoarei Mateuţ este un afacerist grec pe nume Yiannis Dragatakos (30 de ani). Se pare că acesta îi va oferi Nataliei independenţa financiară.

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu câteva luni, iar weekendul trecut au participat împreună la un eveniment monden din clubul Le Gaga.