Natalia Barbu: «Am făcut şpagatul pe toate genurile muzicale»

Citeste tot despre: 

După o absenţă de trei ani în viaţa mondenă autohtonă, Natalia Barbu revine cu un nou single care NU va beneficia de un videoclip.

"I feel so good", este noua piesă a Nataliei Barbu, în colaborare cu Smiley.

"A fost piesa verii şi sper să rămână la fel de ascultată şi de bine primită de public şi în celelalte anotimpuri. Mie îmi place mult... este o piesă plină de seninătate, iar de zâmbet, bună dispoziţie şi seninătate avem nevoie oricând. Din păcate acest single nu va apărea pe sticlă sub forma de videoclip", a declarat Natalia Barbu pentru Agenţia de presă mondenă.


Întrebată dacă a reuşit să facă tot ce şi-a dorit, cântăreaţa a mărturisit: "incredibil, dar am făcut şpagatul pe toate genurile muzicale. De la clasica stilizată, la jazz, rock, folclor autentic, muzică uşoară, R&B, club".

Cât despre căsătorie, Natalia a mărturisit că nu se grăbeşte, cu toate că a împlinit 31 de ani.

"E un gând care mă curtează de mai multă vreme, însă eu cred mult în adevăratul sens al cuvântului "familie" şi de aceea nu mă grăbesc să ajung la altar doar de dragul schimbării statutului de "single". Când voi întâlni bărbatul alături de care aş putea trăi în armonie toată viaţa, atunci mă voi căsători şi îmi voi întemeia o familie", a spus artista.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1