Nae Lăzărescu a murit cu un mare regret. Ce şi-a dorit şi nu a avut niciodată

Nae Lăzărescu a fost un mare crai dacă ţinem cont de faptul că marele actor a fost căsătorit de cinci ori. Cu toate astea, actorul nu a avut niciun copil, ceea ce a mărturisit că este regretul vieţii sale.

Nae Lăzărescu a recunoscut că i-a plăcut să iubească, fiind mereu fascinat de femei. A fost căsătorit de cinci ori, dar cea care i-a rămas aproape timp de 30 de ani este ultima sa soţie, Marcela, despre care actorul spunea că este sufletul lui pereche.

Cu toate că a avut atâtea soţii şi s-a iubit cu numeroase femei, maestrul nu a avut niciun urmaş. Într-un interviu acordat ExpresPress.ro, Nae Lăzărescu mărturisea că cel mai mare regret al său este faptul că nu a avut copii.

"Cu niciuna dintre femeile din viaţa mea nu am făcut copii. Acum aş vrea să fi avut. O simt ca pe o neîmplinire. La vârsta mea este exclus să mai adopt un copil. În plus, problemele financiare din lumea teatrului ar fi un impediment. De exemplu, am colegi cu 15 ani v echime care iau 600-700 de lei leafă. Cu ce să creşti un copil? Ăla micu nu ştie de nevoi. El lipeşte năsucul de geam şi cere şi ţi se rupe inima să nu-i poţi oferi ce-şi doreşte", a spus Nae Lăzărescu.

Nae Lăzărescu a murit

Ce spune Stela Popescu despre moartea lui Nae Lăzărescu

Vasile Muraru, reacţie incredibilă după moartea lui Nae Lăzărescu. Primele lui declaraţii

VIDEO Momentele care i-au marcat cariera. Cum a început colaborarea dintre Nae Lăzărescu şi Vasile Muraru