Mutu, îndrăgostit lulea! Ce declaraţie emoţionantă i-a făcut soţiei sale

CLIIMA20121119_0052_1.jpg

Adi Mutu şi Consuelo sunt căsătoriţi de şapte ani şi au împreună două fete

Se pare că Adrian Mutu este la fel de îndrăgostit ca în prima zi de soţia lui, Consuelo. Cu toate că au trecut opt ani de când şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu, Adi Mutu nu încetează să-I arate soţiei sale cât de mult o iubeşte.

Briliantul a postat pe o reţea de socializare o declaraţie de dragoste emoţionantă prin care le mărturisea prietenilor lui virtuali cât de mult o iubeşte pe femeia care i-a dăruit două fetiţe.

"Nu a fost vreodată şi nici nu ar putea exista ceva în lumea asta pe care să-l iubesc mai mult ca pe această femeie. Când sunt cu ea, lumea străluceşte mai puternic, râd mai cu poftă, dorm mai bine, gândesc mai clar şi cred că orice este posibil. Ştiind cât de mult mă iubeşte, sunt încrezător şi nu mi-e teamă de eşec. Dumnezeu m-a binecuvântat cu ea şi nu trece nici o zi fără să-I mulţumesc pentru că mi-a dăruit- o pe cea mai uimitoare femeie de pe Planetă, alături de care să îmi petrec restul vieţii. Te iubesc, Consuelo!", a scris Mutu.

Adrian Mutu şi Consuelo Gomez s-au căsătorit în 2005 şi au două fetiţe: Adriana şi Maya Vega. Fotbalistul a mai fost însurat cu Alexandra Dinu, cu care şi-a unit destinul în 2001 şi de care s-a despărţit doi ani mai târziu. Adi Mutu şi Alexandra Dinu au împreună un băieţel, pe nume Mario.

FOTO Mutu, surprins în pat cu două domnişoare într-o ipostază intimă