Mugur Mihăescu a dezvăluit de ce n-a anunţat-o pe «Lila» că s-a terminat totul

CLIIMA20120905_0113_1.jpg

Mugur Mihăescu are două localuri de fiţe
Citeste tot despre: 

Grupul umoristic Vacanţa mare şi-a încetat, deocamdată, activitatea. Mugur Mihăescu, actorul cunoscut şi drept Garcea sau Leana, a spus la Kanal D de ce n-a anunţat-o pe Mirela Stoian, adică Lila din trupă, că membrii formaţiei vor lua o pauză îndelungată.

După ruperea colaborării cu Vacanţa mare, actriţa Mirela Stoian traversează o perioadă financiară foarte delicată. "Lila" n-a mai reuşit să-şi găsească un loc de muncă bine plătit şi nici n-a primit explicaţii de la liderii grupului umoristic de ce formaţia n-a mers mai departe.

"S-a terminat contractul cu televiziune şi asta a fost. Este şi vina mea, desigur, că n-am anunţat-o, dar asta a fost... N-am mai primit alte contracte. Îmi pare rău de ea că nu şi-a găsit alt angajament, este o actriţă foarte talentată. Şi eu m-am reorientat.

Îmi pare sincer rău că n-am mai contactat-o... Dacă vom mai lucra în televiziune, o voi întreba dacă mai vrea să colaborăm", a spus Mugur Mihăescu.

"Garcea" s-a lansat puternic în afaceri. El are un Pub în Centrul vechi al Bucureştiului. "Plătesc 400.000 de euro taxe către stat, anual. Nu e nicio ruşine", a spus Mugur Mihăescu.