Motivele dureroase ale despărţirii Gabrielei Cristea de soţul ei: «Nu renunţ la visul meu de a deveni mamă»

Citeste tot despre: 

După câteva zile de tăcere, Gabriela Cristea a recunoscut public că între ea şi omul de afaceri Marcel Toader există probleme de ceva vreme. Vedeta a decis că este momentul să vorbească despre situaţia complicată prin care trece căsnicia ei şi să facă lumină asupra mutării ei de acasă.

Luni seară, la Kanal D, Gabi a mărturisit aproape plângând că motivul
pentru care se află în pragul divorţului este faptul că nu au putut avea
un copil.

"Trăiesc nişte situaţii foarte complicate. Nu mi-aş fi dorit ca această poveste să existe", şi-a început povestea vedeta. "Eu şi Marcel ne-am separat.Nu ştiu dacă este o pauză sau o despărţire, dacă e definitiv", a continuat aceasta.

Nu au reuşit să aibă un copil al lor

Gabriela a povestit pentru prima dată despre adevăratul motiv care a dus la despărţirea de soţul ei.

"De cinci ani ne luptăm cu o problemă. Noi ne-am dorit foarte mult un copil şi am fost la o grămadă de medici, însă nimeni nu a avut ce să ne facă. Suntem sănătoşi amândoi şi doctorii nu ştiu ce să ne mai facă. Ne-au propus fertilizarea in vitro, dar Marcel nu este de acord. Mi-a zis că nu vrea să încercăm în felul ăsta. Nu pot să renunţ la visul meu de a fi mamă în condiţiile în care nu a venit un medic să îmi spună că nu pot face copii. El are deja un copil şi nu resimte ca mine lipsa unui copil. Marcel trebuie să mă înţeleagă că nu renunţ la visul meu de a deveni mamă", a declarat Gabriela.

Pe 14 februarie, Gabriela a îmbrăcat rochia de mireasă în emisiunea Wowbiz şi îşi făcea planuri de nuntă

Asaltată de paparazzi

După ce a început să îşi care lucrurile din fosta locuinţă, Gabi mărturiseşte că a avut parte de foarte multă agitaţie.

"Astăzi (luni - n.r.) am avut două care de reportaje în faţa firmei. Unde am eu birou e o stradă foarte liniştită. Astăzi era o mare vânzoleală. Am plecat după mine cu câteva echipe bune de paparazzi, deşi nu îi mai putem numi aşa pentru că erau pe faţă. A condus fina mea, care nu are experienţă. Ni s-a tăiat calea. Paparazzi au ieşit pe geam să îmi facă o poză", a povestit vedeta.

De ziua îndrăgostiţilor, Gabriela şi Marcel au dansat "valsul miresei", în direct la Kanal D

Ea a trebuit să plece din casă

Gabriela Cristea a lămurit şi motivul pentru care s-a mutat din domiciliul conjugal.

"Unul dintre noi trebuia să facă pasul ăsta. Pentru că era apartamentul lui, am considerat că eu trebuie să plec în apartamentul meu.Când eu am plecat, el nu era în casă. M-a lăsat să îmi strâng lucrurile şi a plecat.

Nu mi-a cerut să rămân, dar mă bucur că nu a făcut-o pentru că nu ştiu cum aş fi reacţionat. Dacă aş fi refuzat, probabil că orgoliul lui ar fi escaladat situaţia, iar dacă aş fi rămas, probabil că lucrurile ar fi degenerat", a spus Gabriela, vizbil afectată de această situaţie.

Gabriela mai avea puţin să plângă atunci când a văzut imaginile în care era fericită alături de soţul ei


Pe tot parcursul emisiunii, pe chipul Gabrielei s-a putut citi cu uşurinţă durerea care o macină.

"Nu îmi place să fiu compătimită, iar oamenilor să le fie milă de mine. Acum am nevoie suport şi de sprijin, mai ales de la foştii colegi. Atât eu, cât şi soţul meu am avea nevoie de linişte. Nu mi-e bine deloc şi sufletul meu e rupt în mii de bucăţi, însă am să îmi revin pentru că eu sunt ca pasărea Phoenix, renasc din propria cenuşă", a declarat aceasta.