Morris: «Îmi place să arăt mereu bine şi folosesc o cremă cu venin de şarpe»

CLIIMA20120106_0062_1.jpg

Morris: FOTO Facebook
Citeste tot despre: 

După sală, diete şi solar cu bronz organic, Morris s-a interesat acum de o cremă benefică pentru tenul sau, care să-l menţină mereu tânăr şi fără riduri.

Pentru că are o viaţă agitată şi aleargă toată ziua prin ţară pe la concerte, Morris avea nevoie de un tratament regenerant. A auzit de la nişte prieteni de existenţa cremei pe bază de venin de şarpe, aşa că s-a decis imediat s-o încerce.

"Am găsit un produs de întreţinere unisex, ideal pentru toate felurile de ten. Mie îmi place să fiu mereu în formă şi să arăt bine, aşa că fiind mereu obosit de la spectacole, mă hidratez acum cu o cremă cu venin de şarpe, pentru îndepărtarea ridurilor fine, dar care aduce şi alte beneficii. Această cremă este recomandată în egală măsură atât femeilor, cât şi bărbaţilor! Nu este foarte scumpă, o folosesc de puţin timp şi rezultatele nu încetează să apară!", spune Morris.

"Eu am mereu grijă de mine, merg la sală, la bronzat, la manichiură, pedichiură. Imi place să fiu mereu aranjat şi cu un tonus bun, să mă menţin mereu în formă şi tânăr, dacă se poate, din respect pentru mine şi pentru fanii mei!", mai completează Morris, adeptul tratamentelor de înfrumuseţare pentru bărbaţi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1