Monica Gabor, neglijentă cu fetiţa ei. Ce spune Irinel

CLIIMA20110421_0029_1.jpg

Irinel Columbeanu ( Foto: Click! )

Irinel Columbeanu a vorbit pentru revista Ciao despre felul în care fosta sa soţie, Monica, întreţine legătura cu fiica lor, Irinuca.

În ciuda faptului că din vorbele sale reiese că este destul de înţelegător cu Monica, Irinel Columbeanu a dat de înţeles că mama fiicei sale nu este la curent mai deloc cu felul în care Irinuca se creşte.

Drept dovadă a acestui lucru stă faptul că, în ultima vreme, Monica nici nu mai ştie care sunt măsurile hainelor Irinucăi.


«De ziua Irinei, în ianuarie, Monica i-a trimis un pachet cu câteva jucării, mai multe haine şi încălţări. Nu a prea nimerit măsurile, erau toate mici, dar e normal pentru că nu s-au văzut de mult timp. De pe Skype nu are cum să-şi dea seama cât a crescut Irina.

De Crăciun a fost la fel, i-a trimis un pachet, a cam greşit şi atunci. În fine, gestul este important», a declarat Irinel Columbeanu despre felul în care Monica Gabor se comportă cu fiica sa.

«Se întâmplă ca Mpnica să sune şi noaptea, pe la 11, pe la 2, zăpăceşte fusul orar. Dar, e de înţeles, e foarte ocupată acolo şi are multe probleme. Cu atâtea pe cap, nici nu mă mir că nu mai ştie ora României, e de înţeles», a mai spus Irinel Columbeanu în revista Ciao.

Reacţia Monicăi la aceste cuvinte nu a întârziat să apară. Ea şi-a spus oful prin intermediul paginii personale de Facebook, unde a încercat să explice de ce nu îşi vede fata.

CLIIMA20120428_0072_1.jpg

Monica Gabor vrea să petreacă 1 Mai cu fiica ei

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1