Monica ex-Angels este nostalgică după vremurile când avea mii de fani: «Păstrez toate filmările de atunci»

Monica Chirametli, fosta componentă a trupei Angels şi-a deschis sufletul în faţa reporterului Acasă TV şi a acordat un interviu emoţionant pentru Poveştiri Adevărate.

Aceasta a povestit cum a început succesul ei cu trupa Angels şi cât de mult a suferit când Raluca a decis să pună punct proiectului.

"Eram nişte copii, două fete care cântau despre băieţi, iar acum avem şi noi copiii noştri. Păstrez toate casetele şi filmările de atunci şi din când în când, mă mai uit la ele şi îmi aduc aminte cum a fost. Îmi amintesc de acea perioadă cu nostalgie, cu drag. Raluca a decis să renunţe, iar eu am suferit foarte mult atunci. Ne-am promis atunci că vom rămâne prietene mereu, şi la bine şi la greu", a mărturisit aceasta.

Monica este o femeie împlinită (captură: Acasă TV)

Monica a dezvăluit care este relaţia ei de acum cu fosta colegă de trupă şi cu ce se ocupă aceasta în prezent.

"Raluca a renunţat la muzică, are trei copii şi nu-şi mai doreşte o carieră, ci doar să fie fericită şi liniştită. După ce ne-am despărţit, ne dădeam mereu mesaje în care ne spuneam cât de dor ne era uneia de cealaltă", a spus aceasta.

Monica este fericită alături de soţul ei, cu care se cunoaşte de când avea 13 ani (captură: Acasă TV)

Artista a mărturisit şi cum l-a cunoscut pe soţul ei şi tatăl fetiţei sale, fost membru al trupei Kosovo.

"L-am cunoscut pe soţul meu când aveam 13 ani, iar atunci când am împlinit 14 ani mi-a spus că eu voi fi soţia lui. Nu l-am crezut la început, dar uite că aşa a fost. Şi el a fost artist, a cântat în trupa Kosovo, dar a renunţat între timp. Acum e bucătar pe un vas de croazieră", a declarat aceasta.

Monica şi Raluca au făcut furori în trupa Angels. Îţi mai aduci aminte de ele?