«Monica are momente când o apucă gândurile negre, e deprimată»

Cu toate că nu s-a întors în ţară pentru a lua parte la parastasul de 40 de zile al mamei ei, Monica Gabor suferă cumplit din cauza pierderii suferite.

Se pare că nici faptul că s-a reinters la proiectele ei nu o ajută să se abată de la gândurile negre, ceea ce-I îngrijorează foarte tare pe apropiaţii acesteia.

"S-a întors la muncă, dar a lăsat-o mai moale pentru că nu reuşeşte să se concentreze. Încearcă să-şi umple timpul cu orice, numai să nu se gândească la mama ei. Are momente când rămâne singură şi o apucă gândurile negre, e deprimată. Cât am stat cu ea, în fiecare zi a plâns. Şi Ramona e la fel, de fapt toate trei sunt pierdute de durere. Ramona a renunţat la multe proiecte", a declarat Mădălina Apostol, prietena surorilor Gabor, pentru ring.

Aceasta a mai precizat şi faptul că deşi nu Monica şi Ramona nu au venit în ţară la parastasul mamei lor, amândouă au împărţit pachete cu mâncare şi haine în amintirea acesteia.

"Nu trebuie să baţi 14 ore de drum pentru o pomenire, important e să faci acea pomenire indiferent în ce colţ de lume te-ai afla. Oamenii nu înţeleg asta. În America sunt multe biserici catolice. Chiar dacă nu a fost în ţară, Monica a împărţit pachete cu mâncarea care îi plăcea mamei ei, a dat şi un set de haine şi încălţăminte. La fel a făcut şi Ramona, chiar dacă se află într-o ţară musulmană."

Se pare că singura care i-ar mai putea alina durerea Monicăi ar fi chiar fiica sa, Irinuca, alături de care nu poate fi însă.

"Fetele se roagă în fiecare zi. În casa Monicăi e o lumânare aprinsă non-stop. Poartă doliu, conform datinilor, nu iese nicăieri, a renunţat la multe. Mereu mă întreabă de ce i s-a întâmplat asta mamei ei. Pink e lângă ea necondiţionat, la fel şi eu. Am încercat să îi explic că acesta e cursul vieţii, dar... Cu Irinuca se mai alină, păstrează legătura cu ea atât cât poate. Cel mai bun pansament ar fi fost fetiţa, dar Iri nu înţelege asta", a mai spus Mădălina Apostol.

FOTO Ramona Gabor, din nou pe podium. Uite-o în prima prezentare după moartea mamei sale

FOTO EXCLUSIV! Am avut dreptate! Ramona şi Monica Gabor nu au fost la parastasul mamei lor, Veronica Bulai

Reacţia lui Irinel Columbeanu după ce a aflat că fetiţa lui a luat 10 la matematică

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1