Moment special la emisiunea Simonei Gherghe: s-a aşezat în genunchi în faţa lui Bahmu şi i-a cerut iertare!

Moment incredibil la emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1. Horaţiu, reporterul emisiunii, i-a cerut iertare în genunchi  Adrianei Bahmuţeanu, pe care a supărat-o recent.

Invitată la emisiunea moderată de Simona Gherghe, Adriana Bahmuţeanu a povestit că este supărată pe Horaţiu.

"M-a dezamăgit. M-a aşteptat o oră şi ceva în faţa porţii şi când am ieşit m-a luat foarte tare că fusesem în club cu o seară înainte. Eu nu şi nu, el insista. A făcut o ştire, dar poza în care apăream cu doi bărbaţi era cu de la o petrecere de 8 martie, unde am făcut poze cu foarte multă lume. Una e să spui că am făcut poze cu doi bărbaţi şi alta că am petrecut toată noaptea cu doi bărbaţi. Îl rog pe Horaţiu ca data viitoare să se informeze", a explicat Bahmu.

Vedeta a povestit că, de multe ori, Horaţiu, cu care a fost foarte bună prietenă, a venit la ea acasă şi a găsit-o în cele mai neaşteptate ipostaze, de la chiloţi şi maiou la cămaşă de noapte de culoare roşie.

După ce Adriana a terminat ce avea de spus, în studio a intrat Horaţiu, îmbrăcat la patru ace.

CLIIMA20130318_0077_1.jpg

horatiu reporter Antena 1

După ce au stat de vorbă, Adriana i-a spus că-l iartă dacă se pune în genunchi. Reporterul s-a ridicat şi a mers în culise. S-a întors cu un buchet imens de flori şi s-a aşezat în genunchi în faţa lui Bahmu.

CLIIMA20130318_0076_1.jpg

adriana bahmuteanu, horatiu

"Îmi cer scuze că ţi-am provocat momente de furie, de dezamăgire. Te rog, iartă-mă. Sunt confidentul tău. Crede-mă, domnu' Mihai (n.r. iubitul Adrianei), nu putem scăpa o ştire din viaţa Adrianei. Adriana, îţi jur că nu-ţi voi mai provoca nicio supărare", s-a rugat Horaţiu de Bahmu.

"Te iert, dar data viitoare te spun la toţi şefii şi te şi bat", i-a spus vedeta de televiziune.

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1