Mitea n-o lasă pe Tonciu să dea din buric la tv

Citeste tot despre: 

Pusă pe liber de Kanal D în urmă cu două luni, Andreea Tonciu suspină după audienţă şi după o emisiune. Salvarea a venit din partea familiei Prigoană, care i-a propus acesteia un post la Taraf TV, însă gelosul Mitea s-a opus vehement.

Mai citeşte:

Păzea,
Mitea! Tonciu: «Vreau sex cu frişcă de ziua mea!»

Tonciu,

grătar cu Mitea şi cu «mama-soacră»

Tonciu

are liber la distracţie

Tonciu

şi Mitea nu se mai dau jos din pat

"Andreea Tonciu e născută să dea din buric", ne asigură Adriana Bahmuţeanu, care i-a fost şefă brunetei la Kanal D.

Şi pentru că asemenea talent nu trebuie irosit, Bahmu s-a zbătut să-i asigure Andreei un post de prezentatoare la postul Taraf TV, pe care îl patronează împreună cu Silviu Prigoană.

"E cea mai tare la buriceală, dansează foarte bine pe manele şi are multe calităţi", a lăudat-o Adriana pe Tonciu în emisiunea "Agentul VIP" (Antena 2).

Din păcate, ideea Adrianei a rămas la stadiul de intenţie, căci iubitul lui Tonciu, fotbalistul Nicolae Mitea, nici n-a vrut să audă de aşa ceva.

"Ea are potenţial, dar se mulţumeşte cu puţin. Dacă ar fi lucrat la Taraf TV, programul ei ar fi început seara, iar Mitea nici n-a vrut să audă. Are un iubit foarte gelos, nu am ce să-i fac", a declarat Bahmu pentru Click!

Mitea a avut un cuvânt de spus şi în ceea ce priveşte activitatea de fotomodel a Andreei.

Foarte solicitată în cluburi, mai ales la prezentările de lenjerie intimă, Andreea a fost obligată să spună pas, doar pentru a nu-şi băga scandal în casă. Momentan, pe plan profesional, Tonciu are o colaborare cu PRO TV, la emisiunea Happy Hour.

Citeşte şi:

Mitea, îţi duci toate iubitele în Dubai?


Dedicaţii şi striptease pe manele

Taraf TV, postul patronat de familia Prigoană, înregistrează audienţe uriaşe, mai ales cu emisiunea "Fata de la miezul nopţii", un show erotic, prezentat de focoasa Deea şi de ajutoarele ei de nădejde.

CLIIMA20100721_0103_1.jpg

“Vreau să vă mângâiaţi una pe alta şi să vă lingeţi pe sâni”. Aşa arată dedicaţiile pe care Deea (dreapta) şi prietena ei le primesc de la spectatorii Taraf TV

Fetele primesc dedicaţii în direct, dar şi porunci îndrăzneţe. "Să vă pupaţi pe sâni", "Vreau să vă dezbrăcaţi şi să vă mângâiaţi", acestea sunt îndemnurile telespectatorilor, care se aleg, pe lângă acest spectacol, şi cu câte o manea cu dedicaţie.

Pesemne, Mitea s-a temut ca iubita lui să nu aibă aceleaşi îndeletniciri şi de aceea a făcut o criză de gelozie.