Miss Facebook România, Iulia Mladin, invitată la Praga de primarul din Karlovy Vary!

Citeste tot despre: 

Miss Facebook România, Iulia Mladin a dat o fugă într-unul din cele mai romantice oraşe din Europa, Praga. Prezentatoarea de la The Money Channel are o mare pasiune pentru turism.

Şi cum timpul nu i-a permis o vacanţă, Iulia a profitat de emisiunea pe care o prezintă, şi-a făcut bagajul şi a dat fuga la aeroport pentru a filma in Republica Cehă, la Praga şi Karlovy Vary.


"Invitaţia a fost făcută de către primarul din Karlovy Vary și ne-am întâlnit cu reprezentantul Autorităţii Naţionale pentru Turism din Republica Cehă. Am realizat acolo 2 ediţii speciale ale emisiunii care vor cuprinde interviuri cu autorităţile locale, hotelieri şi zona medicală. Karlovy Vary, una dintre cele mai importante staţiuni balneo, poate fi o experienţă şi pentru România, unde zona balneo, din păcate, suferă'' spune Iulia Mladin.


Deşi se declară cucerită total de aerul romantic şi imperial al Capitalei Cehe, Iuliei parcă tot mai mult îi place acasă. Promotoare înflăcărată a turismului autohton, Iulia Mladin e pusă pe fapte mari. Vedeta vrea să obţină trofeul "Mărul de Aur" 2014 (echivalentul Oscar-ului în turism) pentru turismul gorjean. Astfel, Iulia şi "Săptămâna Turistică" au însoţit reent un grup de jurnalişti străini din 16 ţări, membri FIJET (Federaţia Internaţională a Scriitorilor şi Jurnaliştilor de Turism), care au vizitat oraşul lui Brâncuşi.

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1