Miron Cozma şi Marinela Niţu stau la 5 stele, pe prietenie

CLIIMA20120808_0146_1.jpg

Marinela Niţu şi Miron Cozma sunt împreună de 14 ani (fotografii: Nicoleta Livezeanu)
Citeste tot despre: 

S-au învăţat cu viaţa la hotel! După ce anul trecut hotelul în care locuiau a fost demolat de autorităţi, Miron Cozma (58 de ani) şi soţia lui, Marinela Niţu, s-a mutat la Palm Beach, un hotel de cinci stele de pe plaja din Mamaia. Nici aici cei doi soţi nu plătesc cazarea, patronul fiind un bun prieten.

Fostul lider al minerilor şi soţia lui nu duc lipsă de prieteni.

I-am găsit ieri dimineaţă în compania proprietarului unui hotel de 5 stele din Mamaia, care le-a pus la dispoziţie un apartament de două camere, pe perioadă nelimitată.

Deşi cei doi au o mulţime de apropiaţi care s-au oferit să îi găzduiască, aceştia spun că nu va mai fi necesar pentru mult timp.

La 2 decembrie, când interdicţia lui Cozma de a intra în Bucureşti va fi ridicată, cei doi se vor muta în apartamentul din Capitală al Marinelei.

Hotelul Palm Beach are cinci stele şi este situat chiar pe plaja din Mamaia. Pentru duplexul în care stă, Cozma ar trebui să plătească 300 de euro pe noapte

Până atunci, ei îşi petrec timpul pe Litoral şi spun că nu mai fac faţă invitaţiilor la restaurante din partea prietenilor.

Miron şi soţia lui se pregătesc de aniversare. Peste o săptămână cei doi împlinesc 14 ani de relaţie. Nu vor face ceva deosebit.

Vor ieşi singuri la cafeneaua în care s-au cunoscut. Chiar şi după atâţia ani, Miron Cozma nu a uitat să fie romantic şi îşi surprinde zilnic soţia.

Aceasta spune că în fiecare zi găseşte în cameră trandafiri roşii sau orhidee, florile ei preferate.

„Nu aşteaptă niciodată să se ofilească, îmi aduce mereu altele", spune, cu drag, Marinela, ţinându-l mai tot timpul de mână.

Mai mult, Cozma nu a renunţat nici la poeziile romantice pe care i le compunea, în urmă cu ani de zile, din spatele gratiilor.

Ultima dedicaţie pentru soţia lui, „În zori, iubita mea!" i-a citit-o chiar de curând.

Marinela se consideră norocoasă că are parte de un asemenea bărbat şi spune că nu este geloasă.

„Chiar dacă soţul meu ar fi în mijlocul a o mie de femei, tot pe mine mă iubeşte", spune cântăreaţa.

Viaţa lor împreună pare perfectă. Însă, un singur lucru lipseşte pentru a completa această familie: un copil pe care şi-l doresc mai mult decât orice, dar se lasă aşteptat.

Primul «cămin» de la mare, dărâmat în decembrie 2011

Până anul trecut în decembrie, Miron Cozma a locuit împreună cu soţia sa în hotelul unui amic, George Bosânceanu.

Miron Cozma i-a acuzat pe muncitori că i-au furat bunuri din camera distrusă

Clădirea din Mamaia a omului de afaceri a fost însă rasă de autorităţi de pe faţa pământului.

Hotelul Histria nu avea autorizaţie de extindere

Motivul: la hotelul Histria s-au făcut lucrări fără autorizaţie. Imobilului de patru nivele i s-a adăugat o mansardă, iar proprietarul s-a extins şi spre exterior, ocupând domeniul public.

Când au început lucrările de demolare, Miron Cozma a făcut un scandal monstru, acuzându-i pe muncitori că i-au furat 80.000 de lei şi un inel din apartamentul în care locuia.