Mircea N. Stoian sare la atac: «Bianca are minciuna în sânge»

CLIIMA20120729_0080_1.jpg

Din septembrie, Dan va face «Un (alt) show păcătos»

Mircea N. Stoian, fostul coleg al Biancăi Drăguşanu, a vorbit într-un recent interviu despre aceasta din urmă şi a spus câteva lucruri grele cuprivire la caracterul ei şi la sumele pe care le-ar câştiga de pe urmele apariţiilor. TV.

Potrivit EVZ, Mircea N. Stoian susţine că Bianca minte foarte mult şi că a făcut zeci de mii de euro din poveştile pe care le-a spus la TV.

«Nu am fost niciodată prieten cu Bianca ci doar cunoştiinţe. Nu poi împrieteni o ştiucă cu un bursuc sau o broască ţestoasă cu un iepure de câmp, ca în fabule.  Bianca are un caracter special şi modul în care reuşeşte să ducă de nas pe toată lumea denotă nu numai o goliciune inteioară care sună a butoi gol de varză ci şi o tencitatea de a ieşi în faţă ceva de speriat.

Bianca nu este deloc proastă, chiar dacă n-a terminat decât liceul, ca şi Gigi Becali, de alt fel, alt fenomen. A intuit că se pot face bani cu vagonul de marfă speculând apetitul nemăsurat al publicului pentru gogoşi umplute cu telenovele, şi asta scoate la vânzare pe bani grei. Televiziunile tac, înghit şi o plătesc, pentru că tupeul ei nu are măsură.

La bursa zvonurilor se vorbeşte de 1.000 de euro pe emisiune. Adică, din povestea cu Victor Slav, cu bătaia luată de la Coco Păun şi cu pseudo-rănile de la picioare a scos peste 20.000 de euro ca nimic. Bianca are marketingul şi minciuna în sânge. Mâine, poimâine, aflăm şi că de fapt va fi virgină când se va mărita cu Victor. Altă făcătură de presă. Punem pariu că se ceartă cu el sau apar zvonuri că îl înşală cu Statuia Aviatorilor, aia are muşchii mai bine reliefaţi, fix când va începe emisiunea „Serviţi, vă rog”?»,
a spus el, potrivit sursei citate.


 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1