Mircea Badea vrea s-o «bălăcărească» pe Luminiţa Anghel!

Mircea Badea, realizatorul emisiunii "În Gura Presei", difuzată de duminică până joi, la Antena 3, a răspuns dorinţei exprimate de cântăreaţa Luminiţa Anghel, care declarase într-un interviu că îşi doreşte să fie "bălăcărită” de acesta, pentru a avea mai multe şanse în cadrul concursului Eurovision.

"Robert are o strategie bună, fiind om de televiziune ştie cum să se promoveze. Piesa nu este genul meu. Mircea măcar să mă blăcărească şi pe mine de două-trei ori să mă voteze lumea. Te rog Mircea, dacă mă vezi, dă în mine!", a declarat Luminiţa.

"Se face! Păi ce bărbat să fii tu să-ţi zică o doamnă că vrea să fie bălăcărită de două-trei ori şi tu să zici nu", a spus realizatorul.

"Am fost sfâşiat la nivel sufletesc pentru că eu ţin cu Robert. Eu vreau ca Turcelu să reprezinte România la Eurovision(...) şi acum vine şi Luminiţa Anghel", a adăugat Badea."Eu am ascultat piesa Luminiţei Anghel, se numeşte «Unique», şi mi se pare că e fix nimerită pe un generic de Bond(...). Piesa e bună. Eu aş bălăcări, dar piesa e destul de bună.

Mă antrenez să o bălăcăresc puţin. Am făcut un efort pentru bălăcăreală şi am văzut că era un ansamblu de balet. Eu aş renunţa la ăla, adică nu e ce ne trebuie. Dacă vrei îţi dansez eu, oricum mi se pare că sunt mult mai potrivit
", a mai spus Badea, conform antena3.ro.

"Mă, are voce bună Luminiţa Anghel. Nu chiar ca Turcescu, dar bună totuşi. Mă mai antrenez cu bălăcăritu' şi revin".
 
 
503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 478770765


Varnish cache server

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1