Mircea Badea vrea s-o «bălăcărească» pe Luminiţa Anghel!

Mircea Badea, realizatorul emisiunii "În Gura Presei", difuzată de duminică până joi, la Antena 3, a răspuns dorinţei exprimate de cântăreaţa Luminiţa Anghel, care declarase într-un interviu că îşi doreşte să fie "bălăcărită” de acesta, pentru a avea mai multe şanse în cadrul concursului Eurovision.

"Robert are o strategie bună, fiind om de televiziune ştie cum să se promoveze. Piesa nu este genul meu. Mircea măcar să mă blăcărească şi pe mine de două-trei ori să mă voteze lumea. Te rog Mircea, dacă mă vezi, dă în mine!", a declarat Luminiţa.

"Se face! Păi ce bărbat să fii tu să-ţi zică o doamnă că vrea să fie bălăcărită de două-trei ori şi tu să zici nu", a spus realizatorul.

"Am fost sfâşiat la nivel sufletesc pentru că eu ţin cu Robert. Eu vreau ca Turcelu să reprezinte România la Eurovision(...) şi acum vine şi Luminiţa Anghel", a adăugat Badea."Eu am ascultat piesa Luminiţei Anghel, se numeşte «Unique», şi mi se pare că e fix nimerită pe un generic de Bond(...). Piesa e bună. Eu aş bălăcări, dar piesa e destul de bună.

Mă antrenez să o bălăcăresc puţin. Am făcut un efort pentru bălăcăreală şi am văzut că era un ansamblu de balet. Eu aş renunţa la ăla, adică nu e ce ne trebuie. Dacă vrei îţi dansez eu, oricum mi se pare că sunt mult mai potrivit
", a mai spus Badea, conform antena3.ro.

"Mă, are voce bună Luminiţa Anghel. Nu chiar ca Turcescu, dar bună totuşi. Mă mai antrenez cu bălăcăritu' şi revin".