Mircea Badea se îmbracă aşa cum vrea el. Vezi ce tricou «dedicat» lui Traian Basescu a purtat!

CLIIMA20140505_0077_1.jpg

Mircea Badea la «Sinteza zilei» (captură Antena 3)
Citeste tot despre: 

Mircea Badea a găsit o metodă inedită prin care să îi răspundă lui Traian Basescu. Recent, în timpul unei conferinţe de presă, Preşedintele a răspuns  unei jurnaliste, întrebat de ce s-a pozat în tricoul de campanie al PMP, că se îmbracă cu ce doreşte el.

Declaraţiile Şefului Statului au surprins pe toată lumea prezentă la conferinţa de presă de la Cotroceni. Întrebat de o jurnalistă de ce s-a pozat în tricoul de campanie al PMP, Traian Băsescu a răspuns foarte sincer: "Am dreptul să mă îmbrac cu ce vreau eu".

FOTO Facebook/ Elena Udrea

CLIIMA20140505_0079_1.jpg

CLIIMA20140505_0078

Ca raspuns a acestei declaratii, Mircea Badea s-a prezentat in platoul Antena 3 cu un tricou pe care scria "Jos Basescu". "Înţeleg că domnul Băsescu Traian a fost la mare să deseneze mere pe plajă cu aia mică. (...) Şi am înţeles, cu privire la o încălcare violentă şi flagrantă a Constituţiei, că dânsul a spus: mă îmbrac cu ce vreau eu", a spus Mircea Badea, arătându-şi tricoul."Ei, atunci şi eu mă îmbrac cu ce vreau eu, şi mă îmbrac cu acest tricou pe care îl am de anul trecut din Croaţia, cu cetăţeanul Bart Simpson în această poziţie", a mai spus Badea.

CLIIMA20140505_0076_1.jpg

Mircea Badea la «Sinteza zilei» (captură Antena 3)

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1