Mircea Badea s-a căsătorit civil cu Brumă? Răspunsul lui Carmen i-a dat de gol

Citeste tot despre: 

"Antenistul" Mircea Badea şi prezentatoarea de la Realitatea TV, Carmen Brumă, formează un cuplu de mai mulţi ani de zile. Până acum, cei doi au refuzat să vorbească despre relaţia lor.

Carmen Brumă a mers miercuri în platoul de la Kanal D, unde a vorbit ambiguu despre viaţa ei intimă, lăsând de înţeles că s-ar fi căsătorit civil cu iubitul ei.

"Lumea vorbeşte că v-aţi fi căsătorit civil, tu şi Mircea", a spus Oana Roman, la "Drept la ţintă".

"Aşa, şi?", a fost răspunsul retoric al lui Carmen Brumă.

"Adică şi ce dacă vorbeşte lumea sau adică şi ce dacă v-aţi căsătorit?", a continuat Oana discuţia.

"Este o chestie care vine în mod natural. Nu fac confidenţe nimănui despre viaţa mea intimă. Nevoia mea de intimitate este invers proporţională cu meseria mea, sunt conştientă de asta", a încheiat "jumătatea" lui Mircea Badea.

În urmă cu o lună Mircea Badea lăsa şi el de înţeles că ar fi însurat cu Cramen Brumă. Într-o postare pe Facebook, realizatorul TV vorbea despre partenera lui ca despre soţia lui.

"Azi am inteles la ce foloseste un penthouse cu terasa: face sotia sport pe ea :) Sigur, daca se afla in Pipera, privelistea e alta", a scris Badea în dreptul imaginii.Cuvintele lui au dus pe mulţi cu gândul la faptul că relaţia dintre el şi frumoasa prezentatoare a devenit oficială, deşi nu a fost făcut niciun anunţ despre acest lucru.