Mirabela Dauer: „Nu vreau să se mai întoarcă fiul meu Nanu”

Citeste tot despre: 

Mirabela Dauer a povestit într-un material pentru ediţia de vineri a emisiunii „Happy Hour” că l-a pierdut total pe fiul ei la 3 ani, urmând ca până la 12 ani să nu aibă ocazia de a-l mai vedea. De atunci a tot încercat să se apropie de Nanu, dar de multe ori fără succes.

Iată cele mai importante declaraţii ale Mirabelei:

„Pe Nanu nu l-am mai văzut de când a terminat liceul. Mi-a cerut în vara aceea 600.000 de lei că pleacă în vacanţă. I-am zis că nu am banii ăştia şi că trebuie să fac rost de ei. Când m-a sunat să mă întrebe de bani, i-am zis să mă mai aştepte puţin. A închis telefonul şi de atunci nu m-a mai sunat.

E un străin pentru mine. Am tot sperat până în ultima clipă că va veni. Nu vreau să se mai întoarcă Nanu ...(trage aer în piept) ... Dar dacă vine cu sufletul cum e al meu ... Niciodată minciuna nu a avut valoare. Numai dacă vine cu sufletul deschis, l-aş mai primi, să punem cărţile pe masă. Nu am nevoie de un străin să-mi îngrijească bătrâneţile.”

Tatăl meu a murit pentru că mi-a fost luat mie copilul. Mama mea a trăit, dar ... (plânge). Tatăl meu a paralizat din cauza asta. El îl adora pe Nanu. Cand mi-au luat copilul şi a văzut ce tristă eram, atâta tristeţe a adunat în el. S-a întors cu faţa la perete şi a murit. Altă tristeţe a mea. (Plânge şi suspină). Ăsta a fost tăticul meu.”

NU RATA EPISODUL DE IERI

Secrete din viaţa Mirabelei Dauer: bătăi crunte şi un fiu ce nu-şi vrea mama

„Probabil că de aia nu m-am recăsătorit. Vroiam un soţ ca el. A fost un om minunat, mândru, drept şi înalt ca un brad. Nu a rezistat să-i ia nepotul. L-a divinizat pe Nanu.”

Era să pierd botezul lui la un an. Eu venisem să-i fac o surpriză de ziua lui şi ei erau pe ascuns la botez. M-am dus peste ei la biserică. Mama fostului soţ, o femeie rea, ea nu m-a vrut niciodată, m-a dat afară din biserică că nu-s ortodoxă.”

„De când s-a născut fiul meu, Viorel Paunescu s-a implicat ca un adevărat naş în relaţia cu Nanu. El i-a luat de toate, haine, cărucior, jucării.”